• 981
    taraftarlar olarak çok yanlış baktığımızı düşündüğüm takım.

    hala yok drogba, sneijder bizde onlar bak kimleri aldıyı tartışıyoruz. arkadaşlar karşımızdaki takım fenerbahçe. başkanları aziz yıldırım. tff yönetimini ve yıldırım demirören'i saymıyorum bile.

    biz teknik direktörümüzle, futbolcularımızla, vizyonumuzla, başkanımızla, stadımızla, taraftarımızla çok daha iyi olabiliriz. ama bunlar şu ligi kazanmamıza yetmeyebilir. adamların 2 sene önceki vukuatlarını nasıl unuttunuz? gidip sivasspor'un kalecisini almışlar. kahe ile ibrahim akın ile anlaşmaya çalışmışlar. ve bunlar sadece tapelere yansıyan ve ikinci devre yaşananlar. bu sezon bunları yapmayacağından nasıl bu kadar emin oluyorsunuz?

    ben fenerbahçe'nin kadrosundan bazı sezonlar hariç hiç çekinmedim. ama biz maçları bunlarla karşılıklı yapmayacağız ki. adamlar gidip sivas ile, kayseri ile gençlerbirliği ile maçlarını yapacaklar. onlar o takımları legal veya illegal, bir şekilde yendikleri zaman sen bütün maçlarını kazanmadığın sürece sıkıntı olur. ki ben bu devre özellikle deplasmanlarda çok puan kaybedeceğimizi düşünüyorum. bizim kaybettiğimiz puanları bunlar türlü işlerle kaybetmezse şampiyon olamazlar mı?

    dürüstçe, şikesiz bir ligde oynasak tamam ama bu ligde sneijder ve drogba'yı aldık diye nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz onu gerçekten anlayamıyorum. bu çarkta fenerbahçe'yi geriye düşürmezler. tff başkanı demirören. fb başkanı aziz yıldırım.

    yapmayın. geçmişe bakalım ve uyanık olalım. şampiyonluk için yıldızlar değil sadece bir kaleci! bile yeterli olabiliyor bu ligde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın