• 7
    fenerbahçe yöneticilerinin sürekli dile getirme zorunluluğu hissettikleri ifade.

    son açıklamalar şu şekilde..

    "psikolojik üstünlük transferlerle olmaz. iki oyuncu aldılar diye psikolojik üstünlük mü olur. biz de sl sampiyonu chelsea'dan meireles'i aldik. sneijder'in takim kaptani kuyt bizde oynuyor. sow ve krasic de bizde. fenerbahce, galatasaray'a karsi her bransta üstün. cuma, ctesi pazar gs'la 7 mac oynadik, 6'sini kazandik."

    fenerbahçe genel sekreteri talat yılmaz

    "drogba ve sneijder’i alarak psikolojik üstünlük ele geçirilmez. bu üstünlüğü ele geçirmeleri için çok uzun yıllar gerekli. sadece futbolda değil fenerbahçe’nin çok başarılı olduğu diğer branşlarda da büyük başarılar elde etmeleri lazım. tesislerde fenerbahçe’ye yetişmeleri lazım. umutlarını anlıyorum ama bu umutlarına ulaşmaları için daha çok zaman var."

    eski başkanları ali şen

    ----------------

    şimdi ben futbolcu kıyaslamasına hiç girmeyeceğim o konuda yapılan açıklamalar tam bir komedi. ama benim anlamadığım şey şu. ben daha bir tane galatasaray yöneticisinin "psikolojik üstünlük" üzerine bir açıklamasını görmedim, duymadım. nedense bu yöneticiler her defasında bu konuya değinmek zorunda hissediyorlar kendilerini. psikolojik kimde ya da değil bu konuda ille bir şey söylememe de gerek yok. kör cahil fenerbahçeliler önlerini görmekten acizler, onun dışında zaten bu konuda tüm kamuoyu hemfikir.

    ama bu açıklamalarından net bir şekilde anlıyoruz ki bu adamların üstün kalacağımız psikolojileri falan da kalmamış. tamamen dibe batmış durumdalar. yaran yoksa konuşmazsın. olay bu kadar basit.

    bu acizliği görmek bana mutluluk mu veriyor yoksa sadece garipsiyor muyum bilemedim ama tüm bunların ana teması şudur: rezillik!
App Store'dan indirin Google Play'den alın