resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 861
    stoperin hası;* tam bir fiyat/performans canavarı, nimet, ganimet.
    bu rahat maç izleme, gelene gidene koyma isteği bende de var olan bir hastalıktı bir zamanlar.. fakat zamanla geçer. hey yavrum hey suat kaya ve ümit davala'yı beğenmez, galatasaray'a yakıştıramazdım.
    hatırlatalım; bizim takımımız galatasaray oynadığımız lig ve oynatabileceğimiz yabancı oyuncunun sayısı da, kalitesi de, fiyatı da belli. yani pique'nin bize gelme ihtimali ancak 33 yaşından sonra %15 iken bu neyin tafrasıdır?
    yav aslanım anca futbolcu kartlarından, fm/cm'den görebileceğin adamlara özenmekten bi vazgeç, her şeyde kusur aramaktan bi vazgeç yav; ya da önayak ol da pique'yi getirelim. yapılacak iki şey var; ya elimizde olanın kıymetini bilecez ya da stresten uzak kalmak için barcelona maçlarını izleyecez.
    dany tek top oynasın daha risksiz oynasın eyvallah ben de istiyorum öyle oynamasını, bekliyorum. fakat o top bizim kalemize girecekse dany değil kralı gelsin engelleyemez.
    hasan ali türkiye liglerinde ilk golünü tahta olan ayağıyla bize, hem de bizim sahamızda atıyor.. ne yapsın dany, ne yapsın muslera, hatta ne yapsın bekir?

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın