• 2
    fenerbahçelileri(şikeciler) çok iyi anlarım, eğer gerçekten böyle bir korkuları varsa. çünkü emin olun bunun aynısını ben bile yaşarım. nedenini de şöyle açıklayayım,

    o dönem bir erkeğin en deli olduğu yaşlarımdaydım. 16-20 yaş arası, her maçı takip eder (tv başında tabi. cine5, teleon falan ve tabiki kahvehane ve / veya birahane köşelerinde), sıradan bir anadolu takımına karşı atılan golde gırtlağım yırtılırcasına bağırır, hele hele bir avrupa kupası maçında ömrümden ömür götürecek heyecanı stresi yaşardım. şimdi şaka maka yaş 33-34 arası bir şey. allah göstersin tabi ama o dönemde yaşadıklarımızı yaşamamız demek ben de ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

    kaldı ki, ilk kez burada itiraf ediyorum, 16 aralık 2012 galatasaray fenerbahçe maçı'ında ses tellerimden bir tarafında çok ciddi bir yırtık oluşmuş ve daha bu pazartesi yeni yeni fısıltı ile konuşmama izin verdi doktor. düşünün, hemen hemen 1,5 ay olmuş ve ben konuşamıyorum.

    lafı çok uzattım. bunların tam tersi durumunu ise bu şikeci, emek hırsızları yaşayacak. biz kazandıkça kuduracaklar, sağlıkları bozulacak. doğal olarak bu korkuyu iliklerine kadar yaşamaları gayet doğal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın