resim
Dr. Markus Merk
Görev:Eski Hakem
Yaş:62
Uyruk:Almanya
Görev Aldığı Maçlar
  • 63
    kendisi de yavşak, tetikçi, eyyamcı, haysiyetsiz oldu ya bunun ötesine ne desek az.

    arkadaşlar yapmayın, etmeyin, adam onlarca yorumu içerisinde illa ki galatasaray taraftarının hoşuna gitmeyecek, hatta belki hatalı yorumlarda da bulunacak. bunun sonucunda kendisini asmaya, kesmeye çalışıp, galatasaray menfaatlerine zarar verdiği için haysiyetsiz olmakla suçlayacaksak bu taraftar mantalitesine sahip bir kulüp var zaten. sizi bilmiyorum ama ben bu mantaliteye sahip olmaktan rahatsızlık duyuyorum.

    kendisini yaptığı yorumlar ekseninde eleştirelim, yanlışını gördüğümüzde belirtelim ancak "işimize gelmeyen" ilk olayda insanların karakterine sayıp sövmek, hele ki bu ülkede sayıp sövülecek onlarca kişi varken ve onlara pek ses çıkarılmazken açıkçası bana doğru gelmiyor.

    daha önce de belirttim. anlamadığım bir nokta da günlük hayatta da tepkiler bu şekilde mi? yani, sevgilimiz, eşimiz, dostumuz, arkadaşımız, ailemiz hoşumuza gitmeyen ilk hareketlerinde hemen silinip atılıyor mu? bunu açıkçası anlamıyorum, anlamak istediğimden de emin değilim.

    özellikle "heyecanlı" yeni nesil taraftarımıza naçizane bir tavsiyem de hayatta hak böyle savunulmaz, türkiye'de öyle görünebilir ama zaten bu topraklarda yaygın olarak yapılana "hak savunmak" demek "hak" kelimesine de "adalet" kavramına da saygısızlık oluyor ne yazık ki.

    "ama onlar da yapıyor ya" diye savunma olmaz, hayatta bunu söyletecek onlarca şey yaşarız, belki söyleriz de ama söylememiz bunu savunma yapmaz. onların yaptığından "gerçekten" rahatsızlık duyuyorsak onlar gibi olmamak adına böyle davranmamak gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın