resim
Ertuğrul Sağlam
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 216
    bursaspor futbol takımı'nın teknik direktörlük görevinden istifa etmiş antrenör. şenol güneş ile aynı haftada görevine son vermesi, şu ligdeki sayılı antrenörlerin, efendi adamların azalması ziyadesiyle üzücü olmuştur.

    ancak kendi açımdan, drogba transferinin sevincine gölge düşüren kendisi hakkında yapılan yorumlar oldu. her şeye de yorum diyoruz ya, o kadar niteliksiz adam var ki şu dünyada, şu sözlükte, resmen insanın yaşam sevincini vakumluyor. şu videoyu izleyip de;

    http://tv1963.web.tv/video/z7ftwmvmj2g/

    şu resmi görüp de;

    http://www.resmim.org/i/867383352.png

    içi cız etmeyen adam kalpsizdir. futbol sevgisini içinde barındıramayacak kadar çapsız ve gereksizdir. üstüne üstlük bu adamı eşi başörtülü diye, namazını kılıyor, ibadetlerini yapıyor ve inandığı dinin vecibelerini yerine getiriyor diye cemaatçi yaftası altında eleştirerek dini nefretini yerli yersiz ortalığa kusan 'adamlar' mide bulandırıcıdır. insanı yaptığı işle değil, inançlarıyla yargılayan ve kendi nefretini canlı tutmak adına bunu kullananlar, kendi fikirlerini desteklemek için bulunduğu ortamda saygı ve sevgi gören, önem arz eden karakterlerden faydalananlar ise tam manasıyla yobazdır, içten pazarlıklıdır ve daracık bir vizyona sahiptirler.

    futbol sevgisiyle alakası olmayan, bu oyunu ve bu takımı kendi nefretleri için kullanan, kapkara beyinlerinden pislikler saçan bu insanlar umarım azalarak biterler. önce insan sıfatı, ardından bu renklerin altında ben böyle insanlar görmeye dayanamıyorum artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın