resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 831
    saçma sapan bir haraket üzerinden eleştirilen ligimizin gol kralı, takımın cigersizi ve bizim aslanımızdır. nedir bu sözlügün sneijder'e yavsama durumu ? yahu ben de günlerce bekledim finallerimden oldum derslerimden kaldım cok sevdim ama gidip umut bulut'u da satmadım arkadas. ilk basta yapılan elestirilerin saka oldugunu sandım ama bazıları gercekten yani ciddi ciddi umut'u elestiriyor. zaten sevmezdim diyor, ne bu lan ? ne oldu 2 günde size. bu adam kurtardı sizin götünüzü süper kupa macında. bu adamdı sürekli cigersiz gibi kosan artık bana '' yeter artık pres yapma ben yoruldum umut '' dedirten , bu adam liginizde gol kralı olan.

    neymis milyonlar formasını almaya calısırken o nasıl selam vermezmis. ulan adam son zamanlarda yedek kalıyor. 27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçında da harika oynamıs iyi pres yapmıs ve insanlık dısı bir asist ile ilk golun hazırlayıcısı olmus. melo kırmızı gormus ve taktik geregi oyundan cıkmak zorunda kalmıs ama kendine yedirememis. oyundan cıkarken de sneijder '' moralini bozma '' falan filan derken o da sessizce dinleyip yedek klübesine dogru gitmiş. ne yapsaydı ' aman sneijder paşam günlerdir seni bekliyoruz, f5 yapmaktan parmaklarım nasır tuttu, ver elini bir öpeyim helalliğini alayım da oyle cıkayım oyundan . ver kramponunu temizlim abim '' mi desin ?

    yapmayın allah askına banane sneijder'miş messiymiş ronaldoymus. bu adam cekti tüm pres yükünü haftalardır. 2 günlük sneijder'in cıkarken elini öpmedi diye atıp tutuluyor veortada zaten yanlıs anlasılacak hiçbirşey yok bile. adam oyundan cıkıyor ve klübeye gidiyor. hepsi bu. bu adamı boyle '' takım içinde grup olusturmaya calısıyor , adam türkleri tutuyor '' diye elestirip 4 günde takım içinde çete kurduguna bile inanan var. bravo size ! oyuncunuzu satmaya devam ! belki sneijder bir gün gelip size bedava forma verir . olmaz mı ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın