resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2194
    27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçındaki ön sıradaki bunak ile birbirimize girme sebebimiz oluyordu. adam her top kaybında "hamit bu takımın oyuncusu değil", "galatasaray'ın en zayıf halkası bu adam" dedikçe, 1 metre öteye attığı paslarda dahi "aferin hamit", "çok iyi hamit" diye son gücümle bağırdım. sonunda da "hamit'in neyini savunuyorsun" diye bana çıkıştı, önce istemsizce çok çirkin bir şekilde sırıttım ardından da beyefendiyle bu konuda tartışmak istemediğimi söyledim.

    27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçında bana kalırsa sahanın yıldızıydı, her sıkıştığımız anda hamit'i aradı oyuncular. hamit'te aldığı her topu hem çok iyi sakladı hem de çok iyi kullandı. bir sağ açıktan beklenmeyecek derecede savunma yaptı, top kaptı, top kesti. 4 4'lük bir futbol oynadı. keşke vurduğu top da golsaydı ve şu bahtsızlığını kırsaydı. ısrarla insanlar hamit'in top alıp yardırmasını keita olmasını bekliyorlar, ancak hamit'in görevi ve oyun tarzı çok farklı. hamit'i biz alırken yardırması için değil, bugün oynadığı futbolu oynaması için getirdik.

    yüreğine sağlık hamit. umarım en yakın zamanda şu ilk golünü atarsın ve önce kendini sonrasında da seni bütün sevenleri rahatlatırsın !
App Store'dan indirin Google Play'den alın