resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1403
    son günlerde internette yayılan bir video var. fildişili oyuncular toure kardeşler, drogba, gervinho ve kolou'ya sorular soruluyor. izlemişsinizdir, eboue muhabbeti falan dönüyor, heh o.

    çin'de oynayan, avrupa piyasasında ismi düşmüş bir oyuncuya takım arkadaşlarının nasıl davrandığına bakın. arsenal'de oynayan gervinho, city'de oynayan toureler, ortaya bir fikir attıklarında ilk drogba'ya bakıyorlar. o ne düşünüyor, beni onaylıyor mu diye.

    şimdi bunları neden yazdım ? 35 yaşına gelmiş, milli takımıyla ve kulüp kariyeriyle yaşanabilecek pekçok başarıyı yaşamış, kimilerine göre para için çin'e gitmiş bir adam hala milli takımda top oynuyor ve takım arkadaşlarından inanılmaz bir saygı görüyor. söylediklerine göre takımı en çok o motive ediyor ve o taşıyor.

    sneijder'i burda neden görmek istiyorsam şu saatten sonra drogba'yı da o yüzden burda görmek istiyorum. neden istiyordum sneijder'i ? yetenekli bir oyuncu, hem de çok yetenekli. eğer ciddiyetini buraya verirse bize çok şey kazandırabilir. ve o ciddiyetini buraya yansıttığını da her antrenmandan, her hareketinden görebiliyoruz. yatmaya gelmemiş buraya.

    drogba yetenekli mi ? tartışanı allah çarpar. gelirse tüm ciddiyetini buraya verir mi ? gördüğümüz ve duyduğumuz kadarıyla evet. ciddi bir drogba galatasaray'a çok şey katabilir mi ? kesinlikle.

    ligi saymıyorum çünkü hedefimiz lig değil. ancak drogba schalke'ye bir gol atsa, turu bize getirse sneijder bize bedavaya gelmiş oluyor. galatasaray avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına kalsa tüm dünyaya "kolla kendini" imajı vermiş oluyor. dortmund'un sistemle, psg'nin parayla yapmaya çalıştığını galatasaray, risk alarak ve bu hesaplamalarda aldığı risklerin karşılığını alarak başarıyor. drogba +, sneijder +, galatasaray ++++++++++... durumda yani.

    iki sene önce de bugünleri yaşadık, haklısınız. ancak o zamanlarda gelen oyuncular ne bu iki isim kadar yetenekli, hırslı ve istekliydi ne de o zaman başımızdakiler teknik veya idare olarak olsun bu kadar profesyoneldi.

    grande gelsin diyorsa gelsin. galatasaray'a verecekleri, götüreceklerinden çok daha fazla olabilir.

    sneijder'e hagi yakıştırması yapıyoruz, chelsea'de şampiyonlar ligi kupasını kaldıran drogba'ya da o zamanlar barça'da aynı kupayı kaldıran popescu yakıştırması iyi gitmez mi ?

    gel ulan kara fil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın