resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1395
    kendisi mavi fildir, herkesin takımında görmek isteyeceği golcüdür. eyvallah. takımımızın ihtiyacı vardır yoktur, oralara hiç girmiyorum bile, isterim takımımda görmeyi, burası tamam.

    lafım bu başlık üzerinden, "maça da biz mi konsantre olalım, biz sıradan taraftarlarız" diyenlere gelecek.

    wesley sneijder. harika futbolcu, mükemmelin ötesi. muhteşem bir transfer oldu. hepimiz çok sevindik. taraftarın sneijder goygoyu bir üç puana patladı sadece.

    birader, o işler öyle yürümüyor malesef. sen hala barca, manchester falan değilsin. bu takımın senin konsantrasyonuna, sinerjine ihtiyacı var. sen burda maça da biz mi konsantre olalım derken, braga maçında dakika 80'de 1-0 yenikken stadı terkeden taraftardan bir farkın yok.

    hafta sonu derbi var beyler. iki gün sonra. iki günden az kaldı. ve çok kritik bir derbi bu. şampiyonluktaki en ciddi rakiplerinden birine 5 puan farkı koyacağın derbi. drogba goygoyu yapmak için iki gün sabrediver, şimdi maça konsantre ol. maça gideceksen aklında drogba değil, maç olsun. öyle destekle takımını. gitmeyeceksen, gidecek adamın aklına drogbayı sokmak yerine maçı sok. öyle desteklesin takımını. bu iş sinerji işi. öyle ben maçımı izleyeyim, topçular konsantre olsun diyerek olmuyor bu iş.

    bak bi olay anlatacağım sana, dinle;

    http://gss.gs/1093351
App Store'dan indirin Google Play'den alın