resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1393
    transfer dedikoduları çıktığından beri kendimi zor tutuyorum en son dayanmadım yazdım. uzun zamandır içimden geçenleri yazıya dökmüş oldum.

    bakın artık bizim yerimiz türkiye ligi falan değil. zaten bizim kuruluş amacımız da bu değil. neydi? türk olmayan takımları yenmek. özümüzü unutmayalım. her ne kadar bu sezon öncesi bu ülkümüzden uzak kalsak da fatih terim, ünal aysal önderliğinde bu amacımıza hizmet edecek işler yapmaya başladık. ünal aysal ilk geldiğinde ne demişti? başarı, başarı, başarı. ligde istikrarlı başarı avrupa' da kök salmayı beraberinde getirecekti.tıpkı 2000' de uefa' yı almadan önce ligde 4 sezon üst üste şampiyon olduğumuz gibi. kastetmek istediği şey aslında vizyonumuzu belirliyordu. '' avrupa' da ilk 10''. geçen sezon ligde 8. olmuş bir takım için büyük bir hedef :) bu hedef doğrultusunda ilk sezon iyi bir kadro oluşturulup şampiyonluk geldi. şimdi ise avrupa' da başarı zamanı. vizyonumuz çok geniş. önümüz açık. drogba' ya gelicem. drogba transferi bir vizyonun parçasıdır.tıpkı sneijder transferi gibi. avrupa' da ilk 10 takım arasına girmek diye bir hedefimiz var. bunu sağlamak istiyorsan düzenli olarak cl' ye katılman lazım. ligde istikrar lazım. yani ligi her türlü kazanabilecek kalitede olmak lazım. drogba diyoruz. ölüsü bile ligde rakip savunmaları tedirgin eder. sivasspor' lu eneramo, ibb'den doka, karabük' den lua lua bile neler yapıyor. drogba' nın yanında bunlar devede kulak. yaşı 34' müş. bunu söyleyen ancak fm mantığıyla konuşuyordur. gerisi yalan. bu adam sadece 7 ay önce şampiyonlar liginde barcelona' yı, bayern' i tek başına eledi. ( cech' i de unutmayalım). 5 yıllık gelsin demiyorum ama 1 sezon 1.5 sezon bu adamdan maksimum verim alabilekken istememek niye ?alacağı para da en fazla 4 m. o parayı da cl' de atlatacağı tur ve ya turlarla her türlü çıkarır. ligi kazanmak yolunda çok önemli adım olur.koparır gideriz. hem yapacağımız transferler de de artı olur. sezon sonu için konuşuyorum bak sneijder orda, drogba orda bunlar şampiyonlar liginde de çeyrek final oynamış ( mesela...) ligi de götürüyorlar.
    ben neden gitmeyeyim? mantığıyla bir sürü tranferin de önü açılır. ( ikna edilemeyen ömer toprak, serdar taşçı mesela.. )ayrıca fatih hocanın oyun sistemine de çok güzel uyacak. bizim sıkıntımız ne? ilerde top tutamamak. geçen sene bu işi necati çok güzel yapıyordu. bu sene onu ne umut, ne burak ne de elmander yapabiliyor... drogba bu işde hala dünyanın en iyilerinden. rakip sahada top tutup oyunu oraya yığabilirsek ki drogba ve sneijder' le mümkün. yapabileceklerimizi varın siz hayal edin. ayrıca özellikle ligde rakip defansları öyle bir baskı altına alacak ki biz rakip yarı sahaya çok rahat yerleşicez.
    fatih terim' in en iyi savunma hücumdur düşüncesine de çok güzel uyuyor. stoper, sol bek alınmasın demiyorum. ama drogba yani. insaf :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın