resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 841
    yok arkadaş bir türlü beğenmiyoruz. olmuyor yani. illa ki bize gelen adam kariyerli olmalı ya da ne bileyim premier lig'den gelmeli. isimsiz oyuncuları bir türlü kabullenemiyoruz kıldı tüydü diye. culio da çok iyi oyuncu olmasına, üstelik de tam bu sistemin oyuncusu olmasına rağmen harcanmıştı maalesef ambarat sevdasına.

    şimdi benim canım renkdaşım sen bu adamı yok pozisyon almasını bilmiyo falandı filandı diyerek eleştiriyorsun da bu adam zaten antep'te iken bunu çok iyi biliyor olsa idi emin ol bizde değil arsenal, valencia, tottenham, roma ayarında takımlarda oynuyor olurdu. tamam, bize ilk geldiği zamanlarda inanılmaz hatalar yapıyordu ancak bu hatalarını gün geçtikçe düzeltti. şu an dany senin dilendiğin semih'in bile arkasını toplarken bu adama dil uzatman senin düpedüz futbolcudan anlamadığını gösterir.

    her oyuncunun zaafları olabilir. önemli olan bunları kapatabilmektir. bu da teknik direktörün işidir öncelikle. eğer oyuncu bu tür pozisyon bilgisini geliştirememişse öncelikle teknik ekipte hata aramak gerekir ki dany bu zaaflarını gözle görülür bir şekilde kapattığını özellikle son dönemde oynadığı maçlarda göstermiştir. şimdi sen böyle adamları bulup ondan sonra olumlu yanlarını görmeden şöyle kötü böyle kötü deyip, o adamın zaaflarını düzeltmeye çalışmazsan ondan sonra porto'nun, marsilya'nın, ajax'ın çıkardığı topçulara bakıp da iç geçirmeyeceksin. böyle bir hakkın olmaz çünkü.

    tanım yapacak olursak da bu takımın taraftarına fazla bir oyuncudur kendileri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın