resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1286
    kendisi üzerinden herkesin birbirini ''fmci ergen'', ''futboldan anlamayan liseliler'' gibi klasik ve zeki olmayan tanımlamalarla küçük düşürmeye çalıştığı futbolcudur. elinizde işinizi görebilecek 3 santrafor var ve bu santraforlar seneye işinizi tam anlamı ile göremeyebilir. yani umut ve elmander'in yaş, kondisyon ve hedeflerden dolayı seneye gideceği veya en azından rotasyonun sonuna itileceği göz önünde bulundurulursa ve karşına dünyanın en iyi santraforlarından birini alabilme şansı çıkmışsa bunu değerlendirmek çok mantıklı olacaktır. illa drogba gelsin, ölürüm biterim anlamı taşımıyor bu. sneijder gibi bir adama çok ihtiyacımız vardı ve en iyilerinden birisini aldık. şu an stoper ve sol bek bölgesine acil takviye gerekiyor diye düşünüyoruz fakat imparator ne düşünüyor bunu hiç düşünmüyoruz. ujfalusi 1 ay içinde dönecek ve stoper bölgesine acil ve gereksiz para harcamamak çok daha iyi bir tercih. şöyle bir durum da var eğer drogba gibi bir fırsat çıkmışsa önüne o parayı stopere yatırabilirsin. sol bek alternatiflerine teklif götürülmediğini düşünmüyorum. kesinlikle teklif gitti fakat alamıyorsak ve kalan alternatifler riera'nın da önüne geçemiyorsa gereksiz para harcamamız yine mantıksız olacaktır. (bkz: cris) zaten imparator stoper alırsa eminim sol bek oynayabilen bir adam alacaktır ve gerektiği zaman gerektiği gibi kullanacaktır.

    diyeceğim şu ki; elinde mario gomez, llorente gibi santraforların var fakat radamel falcao veya edinson cavani'den birisini uygun fiyata alma imkanın oldu. diğer açıklarını da istediğin gibi kapatamadın -kimse drogba'yı alıp transferi kapatacağız gibi bir şey de söylemiyor- ve bu adamlardan birisini almıyorsan kusura bakma adama götüyle gülerler.

    gelir mi gelmez mi bilmem. uykumu kaçırıp nöbete de girmem. -o 2 dersin hesabı daha sorulmadı sneijder'dan- fakat gelmesin veya illa gelsin diye tartışmaya girmeye gerek yok diye düşünüyorum. gelirse seviniriz, gelmezse de kötü bir durum değil bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın