resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1285
    muslera
    eboue-semih-?-?
    hamit-selçuk-melo-sneijder
    burak-?

    takımda banko oynayabilecek 4 tane türk var. bu da demektir ki soru işaretli 3 bölge için en az 1 tane türk oyuncumuzun oynaması gerekiyor kesin olarak. sol bek için böyle bir isim yok. kesin yabancı olacak. defansta ise ömer ve serdar taşçı bizim seviyemizi arttırabilecek isimler. forvet olarak da ne mevlüt ne eren umuttan daha iyi isimler değil ve maliyeti çok yüksek isimler. zaten gündemimizde bile değil.

    sonuç olarak ömer veya serdar transferi olursa forvette bir yabancı oyuncu daha oynatabiliriz. ama bunun öncelikli ve olmazsa olmaz şartı defansa bu iki isimden birisinin transferi. aksi halde ya sol bekte hakan balta ya da defansta gökhan zan oynayacak. üstünü örterken kıçının açıkta kalması tam olarak böyle bir şey olur.

    drogba 35 yaşında. 78 doğumlu. çinde attığı 8 golü de izledim. genelde yaptığı koşularda önüne aldığı toplarla kaleci ile karşı karşıya kalıp attığı goller. cris'teki gibi fiziksel düşüşü gerçekleşmemiş, daha emekli olmamış. bu haliyle bile hem ligde hem cl'de iş yapacaktır. gelmesi durumunda vereceği katkı kesinlikle tartışılmaz.

    ama işte aması var. önce ömer veya serdar sonra drogba. sıralama kesinlikle böyle olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın