resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1270
    drogba kimsenin hayır diyemeyeceği süper bir forvet,galiba en doğru tanım süper forvet,yalnız önceliklerimizi halletmeden * drogba'ı almak ne kadar mantıklı ona da bakmak lazım. oyuncuların fizik gücü genelde 34 yaşından sonra yavaş yavaş azalırken, 5-6 ay içinde bir anda düşebilir, drogba bu durumda mıdır; sanmıyorum,siyah tenli futbolcuların veya sporcuların fizik güçleri, beyaz tenlilere göre daha uzun süre gücünü korur ama gene de fildişi sahili'nin maçlarını izleyen varsa onlar daha iyi görecektir drogba'nın durumunu, lakin çinde uygulanan antrenman programlarıyla, chealse'de uygulanan antrenman programlarının arasında tahmin edileceği gibi dağlar kadar fark vardır,hem ciddiyet olarak hem de uygulanış olarak.
    bu transferin avrupa basınında yankısı sneijder kadar olmaz çünkü drogba 11 mart itibariyle 35 yaşına girecek,muhtemelen emekliliğe ramak kala bir hamle olarak görülecektir,reklam olsa da sneijder'in gölgesinde kalacağı için bu kadar kısa zamandaki ikinci bir bomba transferin - hala sneijder'in etkisi piyasalarda devam ederken - etkisi pek fazla yer etmeyecektir belki ufak bi şok verip gene normal seviyelere düşebilir.
    sonuç olarak: fizik gücü yerinde olan bir drogba katkı yapar mı peki ? kralını yapar; ligi de alıp götürürüz schalke'i de tabi takım uyumu çerçevesinde. her neyse bekleyip görelim,ama bence böyle bir hamlede bulunulmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın