resim
Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 262
    fenerbahçe taraftarı kendisini sevsin diye her şeyi yapıyor. iç sahada gol attıktan sonra nejat alp gibi 4 tribünü de selamlıyor, armayı öpüyor, genç futbolcularla yakından ilgileniyor ki taraftar bunu çok sever, derbi maçlarında zaten çirkefliğin kralı o'nda..e bu adam kötü de oynamıyor lan. iyi oynadığı birçok maç var. ama tüm bunlara rağmen 10 fenerbahçeli'den en 6-7'si sevmiyor bu adamı. bir de yabancı yani bu adam. yerli olsa neyse, kütüğü malatya'da, adı bekir dersin ama yabancı. biz yabancıyı severiz de amk. vardır hayranlığımız..

    ama bu adam niyeyse sevilmiyor. hakikaten garip. sevilsin demiyorum ama daha çok sevilmesi lazım. türk taraftarının yapısı/geçmişi bunu işaret ediyor çünkü. mesela galatasaray taraftarı üsttekilerin yarısını yapamayan birçok yabancı'yı külüp efsanesi yaptı. bugün 10 galatasaraylı'dan 10'una da insua de, en az 8'i seviyordum der. neden desen, somut bir cevap veremez.

    ama çağlar'dan ulus olarak nefret ediyoruz. e çağlar da insua ne yapmıyorsa onu yapmıyor. ama dedim ya bizim duygu dünyamız bu. zaten o yüzden de baroni'nin daha çok sevilmesi lazım(dı) diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın