resim
Kolo Habib Touré
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 110
    kolo toure ile ilgili her kafadan bir ses çıktığı için birkaç birşey yazmak istedim.

    bütün taraftar forumlarında kendisi ile ilgili şu yorumlar var;

    ne olursa olsun çok iyi bir yedek ve kendini hazır tutuyor, görev verildiğinde gayet iyi oynuyor. sezon başında çok şişmanlamıştı ama kilosunu yarı yarıya vermiş ve fitleşmeye başlamış.

    doping kullanmamış, zayıflatıcı hap kullanmış ve tıpkı hasan'ın a-ferin denen soğuk algınlığı hapının içinde olan maddeden varmış ve bu doping sayılmış, yoksa adam şerefsiz bir sporcu değil, buradaki yanılgıyı ortadan kaldıralım.

    genelde kanı şu, giderse çok iyi bir yedeğimizi kaybederiz o yüzden gitmesin ama ilk 11'de de oynamasın diyor city'li elemanlar.

    zaten bizim de kalkıp lescott veya kompany'yi alabilecek gücümüz yok, ancak alsak alsak kolo ayarında birini alabiliriz.

    baktığımız zaman dezavantajları ve avantajları şunlar;

    avantajları;

    - taraftarın dediğine göre form grafiği gitgide yükseliyor ve önemli maçlarda iyi işler yapıyor
    - yedek kalmayı asla sorun etmiyor ve gayet iyi çalışıyor - taraftarın dediği ile
    - yaptığı müdahaleler çok yerinde ve tam bir premier lig defansı - taraftarın dediği ile
    - doping olayı çok konuşulmuş ama zayıflatıcı hap kullandığı anlaşılınca karaktersiz bir sporcu olmadığı görüşüne varılmış.

    dezavantajları;

    - bir premier lig oyuncusuna göre hala şişman ve ağır sayılıyor, arsenal'deki hali ile karşılaştırılıyor, hatta çok yemek yediği ile dalga geçiliyor.

    benim görüşüm şu anda manchester city gibi bir takımda 2. sınıf bir futbolcu ama tutulması gereken 2. sınıf bir futbolcu olarak düşünülüyor. eğer chedjou gibi birini alabiliyorsak almalıyız ama alamıyorsak zaten gidip form grafiği tepede olan 1.sınıf bir futbolcuyu alabilecek durumumuz yok o yüzden kolo toure mantıklı olabilir.

    gelmesi durumunda zayıflar mı bilemiyorum çünkü premier lig gibi futbolcu eriten bir ligde dahi kolay kolay zayıflayamayan futbolcu burada nasıl zayıflar bu tam bir soru işareti; herkes scott piri diyor ama manchester city'de de bizdeki gibi bir scott piri var, bir tek bizde yok o piri'den. eğer manchester city'de dahi kilo sorunu varsa burada daha da artabilir.

    gelirse risk alınır, düzelirse 2 sene oynar ve eboue'yi de 2 sene daha oynatır. eğer düzelmezse işin sonu cris gibi biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın