• 84
    ligin en istekli takımına karşı oynayacağımız maç. adamlar bir kere çok istekliler maç seçmiyorlar, hücumu düşünüyorlar, açıkçası izleyenlere zevk veriyorlar. kapanmıyorlar bu bizim için bir avantaj. defansları kötü, savunmada yerleşemiyorlar o da avantaj. ama şunu söylemek gerekir ki bizim savunmanında pek bir farkı yok.

    orta sahada üstünlüğü ele almamız gerekiyor. bu yüzden beşli orta saha şart gibi duruyor. 2011-2012 sezonunda beşiktaş ile oynadığımız maçlarda oyun olarak bariz bir üstünlüğümüz olmadığı aşikar. bilhassa duran toplardan goller bulup skor üstünlüğünü ele geçirdik ama bu her maçta olacak diye birşey yok ki fernandes oynarsa, fernandes sivok ikilisinden duran toplardan gol bulabilirler. bizim defansımız buna da çok müsait. beşli orta saha ile çıkarsak oyunun tek hakimi olacağımızdan eminim. ne kadar orta sahada koşup basarlarsa bassınlar orta sahada eksik kalmayız böylelikle.

    4-4-2 dizilişi ile çıkarsak bence oyun üstünlüğünü tam anlamıyla ele geçiremeyiz ama maçın başlarında bulacağımız golle skor üstünlüğü alıp daha sonra işi garantiye alıp beşliye geçebiliriz ki bence hoca da böyle yapacaktır. 4-4-2 ile dizilişi ile oynarsak kilit nokta maçın başında gol bulup bulamama durumumuz olacak. biz gol bulmak için yükleneceğimiz anlarda onlar uçlardaki hızlı oyuncuları ile birlikte kontradan kalemizde gol görme ihtimalimiz de bir hayli yüksek.

    4-5-1

    ---------------------muslera--------------------

    --sabri-------semih-------dany---------riera

    -----------------------melo----------------------
    ---------------yekta-----------------------------
    ---hamit-----------------------selçuk----------
    -----------------------------------------aydın---
    -------------------burak-------------------------

    aydın'ın yerine riera sol öne çekilip sol beke hakan balta olabilir.

    4-4-2

    -----------------------muslera--------------------

    sabri--------semih-----------dany---------riera

    hamit--------melo------------selçuk------engin

    ------------------umut-------elmander----------

    4-4-2 için en uygun forvet ikilisi takımımızda umut elmander ikilisidir. illa burak oynayacaksa yanında elmander'in olmaması gerekiyor. hiç bir şekilde anlaşamıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın