resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2151
    hepimiz o kadar milli macini ve bir o kadar da lig maclarini seyretmisizdir. hamit zaten uc asagi bes yukari böyleydi. kendisinden ne bekleniyor anlamiyorum? her sezon attigi gol sayisi belli, yaptigi asist sayisi belli. hamit böyle bir oyuncu. hamit mevkiisinde cok iyi oynayan basarili olmus bir oyuncu. o'nu bayern'e madrid'e transfer ettiren "sag kanattan yardirmalari" veya yilda 40 asist 20 gol atmasi mi saniyorsunuz? hamit bu iste. mevkiisini cok iyi oynayan adam.

    sezon basindan beri 1-2 mac haric benim gözumde gayet stabil maclar oynamistir. deplasmanda cluj ve manchester maclarinda resmen tek basina sirtlamistir ve yine yanilmiyorsam totalde emre ve amrabat'tan cok daha fazla katki saglamistir skora ve oyuna. nedir bu "hamit de hamit, hamit de hamit " geyigi? benim bayern'de ve milli takimda seyrettigim hamit bizdeki hamit'ten öyle aman aman fazlasini zaten yapmiyordu. tipik alman futbolcu gibi görev adamiydi. mevkii oyunu oynuyordu. cluj ve manchester deplasmanlarinda hamit'in ekstra isler yapmasinin sebebi hamit'in ekstra oynamasi degildi ki. takim olarak cok iyiydik. gecen seneki futbolundan cok uzak bir galatasaray'da, henuz ahengini bulamamis bir takimda hamit ne yapsin? hangi futbolcumuz %100 ile oynuyor? melo mu? burak mi? elmander mi? kim?

    bir de stad icinde kendisine ana baci söven ve cok milliyetci bir oyuncu olmasina ragmen kendisine alman ithamlarinda bulunan taraftarlarin varligini duydukca uzuluyorum. almis skik kombinesi, sanki bana stadi satin almis amk yavsaklari...
App Store'dan indirin Google Play'den alın