resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1837
    artık olay bitmişken birkaç şey söylemek gerek.

    wesley sneijder benim özel olarak hayranlık beslediğime ender oyunculardan *. kendisini real madrid'den beri takip ederim, bildiğim bilimum oyunlarda hep kadrolarımda olmuştur. dolayısıyla gelmesine çok sevindim. fakat ben bu adamı sadece ismi olduğu için sevmiyorum. her yönüyle lider bir oyuncu ve bu benim çok hoşuma gidiyor.

    başkan ismini açıkladığında tek bir cümle yazmıştım buraya. "eğer oynamaya gelirse her organizasyonun anasını ağlatır" demiştim. pazar gecesi galatasaray tv'ye bağlanan, uçaktan indikten sonra üstü açık arabadan çıkıp ellerini havaya kaldıran, fatih terim ile derin sohbete giren sneijder, yani bir gündür izlediğimiz sneijder buraya efsane olmak için gelmiş, bundan çok eminim.

    ronaldo, messi, drogba, rooney vs. isimler bugün dünya starı isimlerse bunun tek bir sebebi var: yetenekli oldukları kadar hırslı ve daima kazanmak isteyen oyuncular bu isimler. yeri gelir ronaldo 6 maç üst üste barça'ya gola tıp takımı şampiyon yapar, yeri gelir messi en umulmadık anda bütün takımı çalımlayıp gol atar, yeri gelir rooney baldırını yarar, yeri gelir drogba sol bek oynar. bunun tek bir açıklaması var; kazanma hırsı. ve bu hırs sneijder'de de oldukça fazla bir biçimde bulunmakta. inanıyorum ki bizi çok mutlu edecek sneijder.

    gheorge hagi benzetmeleri yapmak anlamsız. çünkü bugün messi gelip 10 sene şampyionlar ligi'ni kazandırsa bizlere, hagi'nin yeri ayrıdır. daha doğrusu ilkler her zaman özeldir. ancak sneijder gerek kariyeri olsun, gerek karakteri olsun, gerek yetenekleri olsun, eğer yeni hagi diyebileceğimiz bir isim varsa o isim sneijder'dir, karşılar sneijder bu yükü.

    beklentiler çok büyük. isim çok büyük. hedef çok büyük. potansiyel çok büyük. ve inanıyorum ki allahın da izniyle sneijder bu beklentileri karşılayacak ve bizlere unutamayacağımız başarılar yaşatacak. belki schalke'ye 40 metreden çakar, belki elazığ'a frikikten atar, belki de bütün takımı tek tek çalımlayıp kalecinin bile izlemeye doyamayacağı bir aşırtmayla topu doksana takar, belli olmaz. ancak sneijder'e ben çok güveniyorum, allah utandırmasın.

    hoşgeldin wesley, hoşgeldiniz sneijder ailesi. biz bir aileyiz, kenetlendikçe büyüyen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın