• 880
    dun aksam turk futbol tarihinin en buyuk transferlerinden biri akabinde wesley sneijder ile asagi yukari soyle bir roportaj gerceklestirmis sunuculara sahip kanalimizdir.

    sunucu: ee..ii.. now sneijder.. how are your feelings? what are feelings? eee kem kom about coming to galatasaray? (signing up for olmasin cicim)
    sneijder: sorry i didn't get it, can you repeat please?
    sunucu: eaaeea.your feelings, feelings (bu sirada yanindaki sunucuya yardim et amk bakisi atiyor). *

    net olarak ben programi sunan iki arkadas adina bir galatasaraylidan ote bir turk olarak utandim. simdi ben demiyorum ki ingiliz kraliyet ailesi fertleri gibi ingilizce konusun ama azcik konusun be kardesim! iki kelimeyi bir araya getirin! galatasaray kulubunde fransizcayi ana dili gibi konusmayan yonetime giremiyor, sonra kulubun kanalinda ingilizce bilen eleman bulunmuyor. hem de boyle muhim bir gunde, tarihi bir ropartaj sirasinda. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? bu adamlari neye gore, hangi vasiflarina dayanarak ise aliyorlar akil sir erdiremedim.

    daha bir de bunun ceviri kismi var, orasi ayri felaket.

    sorduklari sorulara, programin genel akisinin, sunuslarinin rezalet olmasina girmiyorum bile.

    sonucta buradan kanal yoneticilerine sesleniyorum. takimda zilyon tane degisik milletten yabanci var, demiyorum her dili konusan bir adam bulun ama en azindan baktinmi 'heh bu adam ingilizce konusmasini biliyor' diyecegimiz bir adam bulun lan. bu kadar mi zor? olmadi haber salin gelip yarin basliyim. ayiptir valla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın