• 1010
    cok seviyorum lan bunlari, cidden bak. sneijder gibi adamlari sirf bunlarin tavirlarini izleyip gulmek icin alacaksin. once 'alamazsiniz sneijder sizi alir zuhaha' sonra 'o adam sizi bizim simdiki halimze cevirecek oluum.' hadi bunlar tamam her ezik taraftarin verecegi tepki.

    ama esas bomba simdi geliyor kemerleri baglayin;

    guti, quaresma ve fernandes gören bjk'lılarla anelka, carlos ve alex gören fb'liler gs'lıları anlayamaz.. sabri'den sneijder'e olm kolay mı?

    evet biz ne biliriz yildiz falan, karpatlarin maradonasi ve tarihin en buyuk 50 futbolcusundan biri gheorghe hagi, gheorghe popescu, mario jardel, harry kewell, sakatlanmadan once her mac 2 3 tane sıkıştıran size milan baros ve sizin kendi baskaninizin guti quaresma bilmem kimi alir almaz 'rakibimiz galatasaray'in uefa kupasini tekrarlamak istiyoruz.' aciklamalarina konu olan aklinizca dalga gecmeye calisip icten ice eridiginiz o avrupa kupalariyla sizin yasadiginiz o sevincleri nerden biliriz :(. agasiniz pasasiniz.

    adamlar hagi'yi falan unutmuslar onu gec 2010 yilinin en iyi ortasahasi secilen adamla trivelaci quaresma'yi, gotune teneke takilip kulupten kovalanan alex'i ve hayatinda hicbir zaman takim oyunu haric mac kazanadiramayan guti'yi karsilastiriyorlar. iddia ediyorum bu sozu gecen oyuncular taraftarlarinin bu tavirlarini duysalar hadi lan diye tepki verirler.

    bir de kimse size 'kiskancliktan oleceksiniz, hepiniz gs'li olacaksiniz, sneijder'i kiskanmaktan hepiniz yataklara dustunuz.' falan demedigi, herkes alinacak kupalarin hesabini yaptigi donemde kendi kendinize 'biz sunu gorduk sizi mi kiskanacaz lan' diye tavir alip agresiflesmeniz varya bu kadar belli etmeyin kendinizi.

    degerli fbjk taraftarlari sizinle niye tartisiyorum onu da anlamadim, ozer hurmaci yeni arda turan, tayfur havutcu hatta werner lorant kovuldugunda gelen oguz cetin'e imparator diyip fatih terim'den daha iyi hoca sorun yok beyler diyen gordum ben sizin aranizda, saygilar o yuzden.

    ha unutmadan buyuk takimsiniz ya bizden, benim bildigim kucuk takimlarin oyunculari basari geldigi halde gidecekse ancak daha buyuk takima giderler;

    david hawkins
    ergin ataman
    ersin dagli

    bir de son dakika telefona bakin; zira o kadar sacma konustunuz ki sizi carlos aroyyo*

    galatasaray ve fenerbahce'nin 100 yildir cekistigi ligin yancisi gibi sadece kendilerinin buyuk saydigi takima sahip taraftar toplulugu. ustlerine bugun cok gittim ama daha konusmayacagim zaten uzun sure :) bir ara burhan altintop vardi avrupa yakasinda, ikide bir 'ben de nisantasi cocuguyum, ben de istanbul elitiyim, beni de alin ama araniza' der dikkat cekmek icin acayip hareketler yapardi. bjk taraftariyle benzerligini varin siz cikarin.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın