• 63
    bu başlık da hortlamış. yarın havaalanı da yıkılır. hoşgeldin rijkaard'lı, bol yıldızlı, lig oynanmadan 20 puan farkla galatasaray'ı şampiyon ilan eden şımarık taraftarlı galatasaray.

    amına koyim ben böyle galatasaray'ı sevmiyorum lan. eskiden fenerbahçe sneijder'i alırdı, biz sneijder yerine sivas'tan 500 bin euro'ya erman kılıç'ı alırdık ve o erman kılıç sneijder'den çok daha faydalı olduğu gibi sezon sonu galatasaray'ı da şampiyon yapardı.

    sneijder net iyi futbolcu, hatta çok iyi futbolcu. kewell ya da diğerleri gibi galatasaray taraftarı'nın yıldız yaptığı/sandığı çöplerden değil. ama ben bu sistemi, futbolcu için özel yayını, havalanı yıkmayı sevmiyorum arkadaşlar. belki de bu yüzden bu sezonki* beşiktaş bana müthiş sempatik geliyor. çünkü beşiktaş'ta eski galatasaray'ı buluyorum. bu yıldız apaçiliği, yıldızlarla götü kalkan taraftar profili, öncelikli motivasyonu para olan şöhretli futbolcular midemi bulandırıyor benim. kulüp kanalı bile kaç saattir sneijder yayını yapıyor. spiker yarın havaalanı yıkılsın diyor.

    yıkılsın amk..
App Store'dan indirin Google Play'den alın