resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4108
    kim ne derse desin ben bu adamı seviyorum. neden seviyorum biliyor musunuz?

    gol filmini izleyenler bilir. santiago munez reserved team ile maça çakar. bir iki show yapar çalım atar, hemen ayağını eline verir rakip takım oyuncusu.

    bir sonraki pozisyonda santiago'nun takım arkadaşı, santiago'nun ayağını eline veren adama bodoslama girişir.

    sahneyi bildiniz mi?

    melo o bodoslama girişen takım arkadaşır işte. hırçınlığı ile agrasifliği ile takım arkadaşlarını kollar. sadece ismi bile rakip takımı korkutur çünkü tersi pistir, piskopatlığını tüm dünya zamanında televizyondan izlemiştir.

    hoş artık sakinleşti ama insanın şanı önünden yürür. melo ne zaman oyundan çıksa takıma bir şey olur, takım savunması aksıyor, arkada açıklar belirginleşiyor. devşirme beklerimizin kademe bilgisinde yetersizliği de kapatıyor ayrıca melo.

    dipnot: sneijder'i ligimizin kasaplarından koruyasıca.

    daha da derin not: sneijder gelene kadar kim ne derse desin bu takımın yıldızıydı. kariyer ve dünya çapında tanınmış olarak diğer bütün futbolcuların önündeydi. şampiyonluk gösterilerinde en son çıkan assolistti. melo biraz egoist bir adam. taraf severse melo coşar. artık sneijder var takımda. takımın bir numaralı yıldızı artık o değil. tekrar taraftara kendini ispatlamak isteyeceğine inanıyorum. tekrar o sevgiyi hissetmek için elinden geleni yapacaktır. schalke maçında sneijder ile birlikte turu getiren en önemli isim olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın