• 44
    anlaşamadığı, düşünce birliği içinde olmadığı insanları anlamaya çalışmakla bile uğraşmayan, "aga bir dur bu adam ne demek istiyor, ne anlatmak istiyor?" bile demeden saçma sapan kalıplarla eleştirdiğini, ders verdiğini ve hatta hayat felsefesini değiştirdiğini sanan tipler. tiksindim ulan!

    mesela en büyük argümanları meşruluğu tartışılır bir biçimde; iyi gün taraftarı.

    bu arkadaşlara göre iyi gün taraftarı dediği adamlar takımı sadece iyi gittiği günlerde destekleyen kötü günlerde ise akbaba misali teknik ekibin, futbolcuların başına üşüşen adamdır. ama yeri gelir bu iyi gün taraftarı denilen adam iyi günde bile takımı eleştirir ama bu sefer vurun abalıya şeklinde "xxx düşmanı" olarak sunulur mu desem hedef mi gösterilir desem onu bilemedim bak.

    bütün bunları nerden biliyorum? kendimden yola çıkarak tabii.

    arkadaşlar siz en iyisi ne yapın biliyor musunuz tabularınızı yıkın, ya da dur bak daha güzel ve kolay bir şey buldum sizin için. ben ve benim gibi günün iyiliğinden kötülüğünden bağımsız olarak eleştiren ama kötü niyetli olmayan arkadaşlar için iyi günde "düşman" kötü günde "iyi gün taraftarı" demek yerine tek ve genel bir şeyler bulun mesela "orospu çocuğu" gibi çünkü önceki tabirlerle bu tabirin ifade ettiği anlam bakımından hiçbir farkı yok.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın