• 13
    doğu ilk beşindekiler muhteşem arkadaşlar. öyle böyle değil.

    daha geçen gün garnett'le carmelo sahada sürekli didişmişlerdi hatta yetmedi carmelo garnett'i takım otobüsünün önünde bekledi sonra ceza almıştı falan. keza rondo ile wade de celtics-heat maçlarında sürekli didişen elemanlar. bir tek lebron var. en kompleksli, en yırtıcı, en egoist olarak onun olması beklenir ama pamuk şeker gibi adam. kavgalı veya tartışmalı olduğu kimseyi hatırlamıyorum tüm nba bazında konuşursak. yanlışsam düzeltin.

    batı ilk beşi ise evlere şenlik. tam show must go on ekibi.

    paul-griffin-howard alley oop şov. ki howard all star maçlarında tamamen eğlenceye vuruyor. savunma yaparken bile gırgır şamata. kobe ne zamandır oyun bozanlık yapmıyor. yaşlılık ona da biraz durgunluk verdi galiba eski kobe all star maçlarının içine ediyordu. durant... iyi aile çocuğu. ne istersen onu yapar. smaç dersen basar şov dersen yapar sayı dersen istemediğin kadar atar. ayrıca batıda westbrook hayvanı olacağını unutmayalım :( korkuyorum bu çocuktan all star maçlarındaki hayvani smaçlarından sonra bir şey olacak diye.

    bir tarafı tutmam lazım. yoksa maçın heyecanı çıkmıyor. ama hala karar veremiyorum :( neyse tam kadrolar bir açıklansın da o zaman karar verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın