resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1371
    artık gündemin bir numaralı maddesi olmaktan çıkmaya başladı. bence artık transferden vazgeçmenin zamanı geldi. nasılsa sözlükteki liiiiseli kardeşlerimiz de gelmesini istemiyorlar artık :( bir odaya kilitleyelim kendi haline bırakalım bence. sonuçta bu formayı barış özbek de giyse büyüklüğümüzden birşey kaybetmeyeceğimiz için şampiyonlar ligini seneye barışla kazanırız. hazır barış galatasaray'ın çocuğu, no look pasların efendisi.

    sizin vizyonunuzu öpeyim emi liseliler :) birde burada car car konusuyorsunuz yorum yapmaya çalışırsınız falan. vallahi ayıp oluyor.

    son olarak bir hatırlatma yapayım anlamak istemeyen zihinlere yapacak birşey yok gerçi ama mevlana'nın meşhur sözünden yola çıkarak. kendisi; (gbkz: nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.) demiş ya. ben bunun üzerinde biraz oynayayım. nice parçalı gördüm içinde futbolcu yok. nice futbolcu gördüm üstünde parçalı yok.

    bu adam parçalıyı giymesi gereken bir futbolcu. yaaaani sizin anlayacağınız dilden söylemek gerekirse. sokaktan geçen sıradan bir adamın parçalıyı giymesini nasıl istemezsek böyle işinde en iyi adamlardan birisi olan kimsenin bu formayı giymesi için verilen mücadelenin de istemiyorum ben yaa diye piç edilmesi yanlış. kendi düşüncesi olabilir herkesin ama bu sözlükte aptal saptal konuşulabileceği anlamına gelmez. düşünceleriniz belirli bir standartın üstüne çıkamıyorsa sizde kalsın. abuk sabuk yazılarınızla kirletmeyin sözlüğü. tipe bak la !
App Store'dan indirin Google Play'den alın