resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1340
    sen işinden ayrılıp başka bir işe başlasan bir önceki işyerindeki alacaklarından feragat edermiydin? ben nasıl olsa artık burada yokum alın son ayın maaşı sizin olsun dermiydin?

    sneijder de interle arasındaki bu sorunları çözmeye çalışıyor. adam anlaşmış işte bizimle, kabul etmiş gelmeyi daha ne istiyorsunuz, yenge de geliyormuş hem bak.

    bir de galatasarayı istemedi geyikleri var. yahu sen sneijder olsan sivas deplasmanına gitmek istermisin? veya şike ülkesinde top oynamak. ya da her türlü pisliğin döndüğü bir ligde oynamak. sen hristiyanken müslüman bir ülkede oynamak (avrupada hala arap ülkesi gibi görüldüğümüzü unutmayın)?

    kabul edin beyler. götü boklu ligimizin kalitesi falan yok. sneijder buraya gelsin iki maç sonra ayağını eline verirler. her maç bacakları morluklar içinde kalır. lincolnü hatırlayın.

    niye hafta sonu akhisarın maçını izlemiyorsunuz da premier ligden bir maç çıksa da seyretsek, ne top oynanıyo orda amk diyorsunuz. niye el sikkomuz galatasaray fener maçını dünyada bir tek lig tv veriyor. naklen veren ikinci bir kanal bile yok.

    bu kadar şeye rağmen sneijder buraya koşa koşa gelse, inanın ben bu adamdan soğurdum. adam tabi ki buraya son çare olarak gelecek. bu da adamın hala kalite peşinde koştuğunu kaliteli işler yapacağını gösterir.

    bir ay sonra bütün arena bu adamın ismiyle inleyecek. orada olmayı çok isterim doğrusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın