resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1339
    transfer süreci artık sinirlerimi bozan orta saha.

    yönetimin bilmem kaçıncı transfer acemiliği bu kardeşim? sikmişim kapını kupunu bi bize mi işliyo kurallar anasını satiyim? başkası görüşmelere başlandığını bildirdiği elemanı ertesi gün renklerine bağlıyor, biz burda dokuz doğuruyoruz. kap'tan dönen isimlerle yıldızlar karması kurulur ulan! podolski'si, shaqiri'si, reyes'i, fabiano'su...

    noldu elalemin yöneticisi "belhanda transferini askıya aldık" dedi, ceza mı geldi kap'tan, hisselerine mi bişey oldu, borsadan mı kovuldular? bırakın bu şeffaflık ayaklarını. sizin derdiniz başka.

    yeter kardeşim. canlı yayında "moratti ile görüştüm o arada da şınayderi konuştuk eheheh" diye hava atacaksın diye sinir sistemimizi sikmeye hakkı yok kimsenin. tillahı gelse de hakkı olamaz. ben taraftarım, taraftarız. galatasaray'ı kafayı yiyecek kadar seviyoruz, iyiliğini istiyoruz, en iyisi olmasını istiyoruz. ama bu nedir arkadaş ya? biri "şınayder transferinde müspet adımlar attık" der, biri "fatih hoca şınayderi istemiyor" der, öbürüsü "yüzde 95" der. bi siktirin gidin be. ulan şu dallama menajerin bile götünü arşa değdirdiniz ya, oyuncu buraya gelse kafasına taç, altına taht isteyecek amına koyim.

    isterse beş dakika sonra açıklansın transfer. sikimde dahi değil. bu transfer süreci müthiş bir rezilliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın