resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1328
    transferi konusundaki belirsizliğin bu kadar öfke-korku-beklenti-endişe yaratmasının sebebi var. sneijder iyi futbolcu ama kimse sadece "takımımız sneijder'den yoksun kalacak" diye gerilmiyor.

    konu çok "dillendiği" için geriliyor insanlar. herkes birbirini gazlayıp olayı büyüttüğü için geriliyor. bu kadar somut gelişmeler olup alınmazsa, takımın önceki hamleleri (shaqiri, podolski) ile birlikte algılanıp alay malzemesi edilecek diye geriliyor. yarın öbür gün başka kulüpte, mazallah ezeli rakipte filan iyi performans sergilerse kafamızı duvarlara vurur muyuz diye geriliyor.

    yanisi: eğer sneijder transferi ufaktan bi gündeme gelip terim'in vetosuna uğrasaydı, hiç kimsenin haberi yokken başkan "almaya çalıştık, pahalı geldi" deseydi kimse sesini çıkarmayacaktı.

    yönetim tüm anlaşmaları halletmiş, elleri ensesinde rahat rahat resmi prosedürün tamamlanmasını bekliyorsa bilemem. ama artık transfer işinde şeffaflığın hiçbir şekilde taraftarın ve takımın lehine olmadığını idrak etmeliler. basına "zaten" mi sızıyor, yalanla geç. yuvarlak konuş, basını ali dürüst'e bırak, gazetecileri hayattan soğutsun. başka ne zararı olur ki şeffaf olmamanın? kap'tan ceza mı gelir? gelsin. öğrenilince daha fazla ek para ödemiyor musun menajere oraya buraya.

    başkan sneijder adını atmasa, kap'a görüşme bildirimi yapılmasa biyaz tv'de çıkıp "adam istanbul'da, taksim meydanında eğleniyor" deseler bile millet gidip beklemezdi. transfer sezonu boyunca ketum olup taraftarı sinir etsin yönetim, fenerbahçe'ye bağlayıp adı geçen geçmeyen herkesi yalanlasın. yeter ki takımını seven taraftarı, transfer hevesinden prim yapan garip zatların elinde oyuncak etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın