• 8
    galatasaraylılar hariç; sardı korkular gelecek yıllar...

    daha gelmedi. eyvallah. zaten burada da bir olasılıktan bahsediyoruz. temennimiz diyelim hatta. açık ve net söyleyeyim transfere imkansız gözüyle bakıyordum, şimdi ise "lan acaba gelir mi gerçekten?" seviyesindeyim. yani bazı taraftarlarımız kadar umutlu değilim. konu bu değil. söylemek istediğim şu, ne zamandır sosyal medyada, televizyonda hakkında söylenenleri okuyorum, görüyorum, izliyorum. hoşuma gidiyor. sneijder-fenerbahçe dedikodularını hatırlıyor musunuz? yere göğe sığdırılamayan, hakkında en ufak olumsuz şey söylenmeyen, maaşı dile bile getirilmeyen bir adamdı. karısını bilmiyorduk bile. galatasaray-sneijder transferi ciddi boyuta geldikten sonraki durumu gördük değil mi? maaşıyla şu kadar ev alınırdan tutun da eşinin işi gereği yaptığı şeyler sözde "erotik" adı altında medyaya servis edildi, kıyaslanmadığı futbolcu kalmadı, sakatlığından başlandı sorunlu bir insan olduğundan çıkıldı. sneijder hakkında söylenen her şeye bir cevabım var da neyse. en basitinden bu ülkede milliyet adlı gazetenin internet sitesi porno sitelerden farksız durumda ve bu ahlaksızlıklarına rağmen sırf galatasaray'a geleceği için sneijder'in eşinin gündeme geldiği bir ülkedeyiz. bu yürütülen kara propagandayı eminim benim gibi tüm galatasaray'lılar görüyor. bu kara propagandanın tek bir sebebi var; korku.

    korkuyorlar. gelme ihtimali bile ürkütüyor. gelir başarılı olur veya olamaz. belki de gelmez bilmiyorum. ama açık ve net; kor-ku-yor-lar. bir galatasaraylı olarak düşünün, fenerbahçe'ye en son hangi futbolcu geldiğinden gerçekten korktunuz ve "keşke gelmese" dediniz? ben hatırlamıyorum. şu an bile messi ve ronaldo aynı anda gelse umrumda olmaz. başlarında aykut var, ben rahatım. sizler de rahatsınız eminim. ama onlar rahat değiller. başımızda fatih terim var. yaptıklarını biliyorlar ve yapma ihtimali olan şeyleri düşündüklerinde ürperiyorlar.

    neyse. sneijder'in gelmesini istemeyen taraftarlarımız vardır, saygı duymak lazım o adam da galatasaray'ı düşündüğü için istemiyordur belki ona göre öyledir. eyvallah. geldi diyelim. medya sizlere en aşağılık şeyleri, olmayan şeyleri söyleyecek, saatlerce tv'lerde döndürecek, günlerce gazetelerde yazacak. sneijder böyle böyle, eşi böyle böyle, maaşı böyle böyle, bonservisi böyle böyle, takım arkadaşları sneijder'i istemiyor diyecekler, takım huzursuz diyecekler, fatih terim sneijder'i istemedi diyecekler. düşünün abi gelmeden neler olduğunu? gelince kat be kat fazlası olacak. sneijder gelip çatala takınca 2 gün susacaklar sonra tekrar devam. kötü oynarsa eğer bunun 10 mislini yapacaklar. kanmayın, kanmayalım. arkasında duralım. en azından arkasında durduğumuzu her ortamda her koşulda söyleyelim. ilk kötü oynayışında gaza gelip ıslıklayıp küfür etmeyelim (buna tüm futbolcularımız dahil). yapmayalım böyle şeyler. sneijder'i isteyen istemeyen olacaktır. ama üstüne parçalı giydikten sonra artık o bir parçamız olacak. bu yüzdendir ki wesley sneijder'in transferi sonrası sonuna kadar arkasında olmalı, oyuncusunu kimselere yedirmemelidir galatasaray taraftarı.

    diğerleri için ise wesley sneijder'in transferi sonrası olacak tek şey, korkudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın