resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1007
    galatasaray'ın misyonu bellidir: ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. türk olmayan takımları yenmek. vizyonumuz da ünal başkan seçildiğinde belirledi: müzemizde olmayan tek avrupa kupası olan şampiyonlar ligi kupası.

    şimdi asıl söylemek istediklerim; galatasarayıma gelecek her profesyonel futbolcunun bizle aynı vizyonu taşıması gerekmektedir ya da en azından örtüşmesi lazımdır. dünyaca ünlü olabilirsin, çokta yetenekli olabilirsin, kariyerin başarılarla dolu da olabilir. eğer bir vizyon sahibi değilsen, hedefleri olan bir sporcu değilsindir. amacı para kazanmak olan bir herhangi bir girişimcisindir. sermaye yerine futbol yeteneğini kullanan bir iş adamısındır.

    galatasaray gibi ilk temelleri 1481 yılında atılan ve klüp tarihi 1905 yılında başlayan bir kültürün, amacı ve hedefi olmayan biriyle çalışmasını kabul etmiyorum. galatasaray hiç bir zaman son tercih olamaz, olmamalı. sürç-i lisan ettiysek affola. katılırsınız, katılmazsınız benim fikrim budur ve ben artık gelmesini istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın