resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1002
    öyle bir hava esti ki sanırsın ülkeye iki güne bir bu çapta futbolcu (bakın topçu demedim) geliyor.
    şu olayı objektif olarak inceleyelim;

    ünal aysal 9 ocak günü gstv'de yapılan programda transfer için görüşmelerin başladığını söylüyor, daha sonra öğreniyoruz ki inter ile bir gün önce görüşme yapılmış ve anlaşılmış yani transferin başladığı tarih 8 ocak. biz biraz daha ileri gidelim bu transfer görüşmelerinin 4 ocak cuma günü başladığını düşünelim bu durumda şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamış, real madrid forması giymiş yaşı 28 (hadi 29 olsun) adını bilmeyeni halı sahadan içeri sokmayacağımız (bu arada adı harbiden wesley sneijder) olan adamın transferinin 8 günde bitmesini bekliyoruz. çok mu iyi niyetliyiz acaba ? hamit'e falan gelmiyorum ali lukunku transferini hatırlıyorum 5-6 gün sürmüştü.

    bu zamana kadar (yaşı büyük çok transferimiz oldu allah var) bu denli büyük bir futbolcu transferi yapdıkta ben mi hatırlamıyorum ? beyler bozhöyükspor'dan futbolcu transfer etmiyoruz adamlar imaj hakları konusunda pazarlık ediyoruz diyor, ulan o neymiş arkadaş, nasıl bir hakmış o diyoruz, şurda serdar aziz'i almaya kalksak yemin ediyorum 5 gün sadece çingene pazarlığı sürerdi. o nedenle bence sabır erdemdir.

    diğer taraftan gerekiyorsa eflak ile boğdan verilip bu transfer bitirilmelidir. görünen o ki bu taraftar bir kap faciası daha yaşarsa yarısı kendini kesecek.

    düzeltme : ay olmuş ocak ben kendimi hala aralık ayında sanıyorum uyarı için bomba transfer'e teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın