• 4
    neyin kafasını yaşıyor lan bunlar dediğim yorumculara sahip spor programı.

    hagi'ye avrupa'da başarısız dedi. ne içiriyolar size anlamıyorum ki.

    --- alıntı ---

    1990-1992 real madrid 64 maç 16 gol (ilk sezonunda gönderilmek istenmiştir. ancak ikinci sezon çılgın atmıştır. yönetimin teklifini geri çevirip real madrid'ten kendi isteğiyle ayrılmıştır)
    1994-1996 barcelona 35 maç 7 gol ("bu sene* dünyanın en iyi futbolcusu tartışmasız gheorghe hagi'dir" lafını johan cruyff'a söyletmiştir. ancak barça'ya geldiğinde cruyff'la sırf anlaşamadığı için mutsuz olur ve bize gelir çılgının kralını atar.)

    1983-2000 romanya 125 maç 35 gol

    gheorghe hagi 2000-2001 sezonu sonunda galatasaray'da taşıdığı 10 numaralı formasıyla 36 yaşında dünya çapında yıldızların oynadığı unutulmaz bir jübile maçı ile yeşil sahalara veda etti. veda ettiği sezon sonunda futbolu bıraktığını açıklamasına rağmen italya'nın inter ve ispanya'nın real madrid kulüplerinden futbola dönmesi için teklif alındığı inter ve madrid yöneticileri tarafından doğrulandı. fakat hagi, tekliflere çok teşekkür ederek galatasaray'da mutlu olduğunu ve futbola burada veda edeceğini söyledi.

    --- alıntı ---

    aynı kafası güzel olan abimiz şimdide sneijder'ı sırf fener almasın diye alıyor dedi. yok abi bunlar formayı gösterene kadar intihar ederim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın