• 1004
    9-10 saattir twitter'da "çarşı giray'ın sakatlığına da karşı" yı tt yapmış oluşum. yuh abi. hakikaten yuh. ben bu kadar olan biten her olayı reklam malzemesi olarak kullanan, her şeyden kendine pay biçen bir tür görmedim. giray kaçar'ın yaşadığına hepimiz üzüldük, geçmiş olsun dedik. hatta twitter'da geçmiş olsun giray başlığı altında bütün takım taraftarları düşüncelerini yazdı çizdi durumu öğrenince. fakat hiç bir şekilde bir taraftar grubu tarafından böyle saçma sapan kendini öne çıkarma çabası görmedim. ne gerek var? siz karşısınız da biz adamın rahatsızlığını destekliyor muyuz? o kadar manasız ki hakikaten anlam veremedim. hayır bir de sakatlığa "karşı olmak" nasıl oluyor onu da çözemedim.

    çarşı ırkçılığa karşı, çarşı hes'e karşı, çarşı ota karşı, boka karşı, şikeye karşı* hadi bunları anladık da hastalığa sakatlığa karşı olunca ne olacak adam iyileşecek mi onu pek şey edemedim.(u: :( )

    hep bir kendini üstün görme çabası, hep bir duyarlı halk takımı safsatası. bir olay olup bitiyor, herkes kendince söyleyeceğini söylüyor. tam konu popülerliğini yitirmek üzereyken bunlar çıkıyor meydana, atıp tutuyor ne hikmetse. sonra haybeye bir aşırı duyarlı oluşum görüntüsü beliriveriyor herkesin gözünde. bu her zaman böyle oluyor.

    tıpkı eboue'ye yaptıkları ırkçılığın ardından seslerinin çıkmayıp sonra biz ırkçı değiliz mesajı veren eboue maskelerini bir sonraki maç olan lig maçında değil uefa avrupa ligindeki stoke city maçında takmaları gibi.

    tıpkı inönü'deki bir galatasaray maçında van'daki depremzedeler için maçın ortasında don atlet soyunup sahaya atmaları, sonra bunun o insanlara ne fayda getirdiğinin bilinmediği gibi. onlar şov yaparken ultraslan da dahil olmak üzere galatasaray taraftarlarından bazı oluşumların, van'a bizzat giderek yardım ulaştırdıklarının hiç umursanmaması gibi.

    ne de olsa dünyaca ünlü çarşı bunlar, avrupa maçında yapacaklar ki şanları yürüyecek, derbide yapacaklar ki herkes bir hafta bunları konuşacak. hatta bizim bir takım taraftarımız "galatasaraylıyım ama çarşı en iyi taraftar grubu yea helal olsun!1!!11" temalı cümleler kuracak.* çok duyarlı, inanılmaz hassas ve bilinçli, iyinin dostu kötünün düşmanı, her daim zayıf olanın yanında, iyiliksever çarşı. oldu canım görürsem söylerim. dikkat çekmek bu adamlardan sorulmalı çünkü kitabını yazıyorlar.

    sinirlenip haklarında bir şeyler yazmak bile zaman israfı aslında da ben var olduğum sürece bu organizmaların yaşam sürecini kurcalamaya devam edeceğim sanırım. duruşunu yediklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın