resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 486
    9 ocak 2012.. ünal aysal ntvspor'da canlı yayında. diyor ki; xherdan shaqiri'de ipler bizim elimizde biz istersek transfer biter. 2 hafta sonra, 23 ocak'ta xherdan shaquiri ile ilgili şu bilgilendirme yazısı gönderiliyor borsaya http://www.kap.gov.tr/...irim.aspx?id=183222. bizler, 'oh, tamam, bitti bu iş'' diyoruz. xherdan'ın uçağını beklemeye başlıyoruz. gs tv, shaqiri'nin gollerini veriyor, iyice heyecanlanıyoruz. ancak, ertesi gün borsaya bir bilgilendirme yazısı daha düşüyor, ve anlaşma sağlanamamıştır denilerek konunun üstü kapatılıyor. oyuncu bayern'e gidiyor vs. vs.

    ve bütün bu prosedürler wesley sneijder için de geçerli şu ana kadar, öncekilerden hiç bir farkı yok. o yüzden sakin olup, 28 yaşında dünyaca ünlü bir ortasaha oyuncusunun gelmemesi üzerinden yönetimi eleştirmeyelim. sneijder için ne geldi denildi, ne de olumsuz denildi bekleyelim. kimse bize ekstra ümit vermedi. çünkü bu işler böyle. (u: yılların yöneticisi gibi konuştum ama shaqiri, forlan, podolski :() her sene yaşadığımız şeyler. beklentimizi düşük tutup, gelmeyecekmiş gibi gerçekçi olalım ama gelecekmiş gibi heyecanlı olalım.

    hepsinden önce şunu unutmayalım; kimse galatasaray'dan büyük değil. hiç bir oyuncu galatasaray'ın milyonda biri olamaz. şampiyonlar ligi'ni bilmiyorum ama ligde sneijder geldi veya gelmedi diye şampiyon değişmez. o kupayı yine biz alacağız.

    edit: moratti teklifi kabul ettiklerini açıklamış. gelmeyecekmiş gibi gerçekçi :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın