resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 475
    sözlükte belli başlı yazarlar - ki dikkat ederseniz hep aynı kişi veya kişiler - kesinlikle alınmış gibi sözler söylüyor, hatta işi o raddeye getirdiler ki artık forma numarası filan konuşuluyor. bu kişilerin bilinçli olarak galatasaray taraftarını provake etmeyi amaçladığını düşünüyorum.

    bakın arkadaşlar, başkan bu oyuncuyu almaya çalıştı. belli ki kulübüyle de anlaşıldı fakat bundan sonrası oyuncuya kalmış. bu dakikadan sonra bu transfer olmazsa bunun için başkanı veya yönetimi eleştirmenin manası yok.

    ha yönetim ve başkan niye eleştirilebilir, benim görüşüm birincisi kesinleşmemiş transferi çıkıp kamuyla paylaşınca bu tür provakosyonlara zemin hazırladığı için.
    ikincisi de sezon başında yapılan kadro yapılanmasının eksik olması ve geç tamamlanması sebebiyle. bunu yazdığım için transfer taraftarı olmakla suçlandım zamanında fakat galatasaray'ın sol bek ve stoper mevkinde eksiği olduğu ayan beyan ortadayken yönetim pek oralı olmadı.

    bu sebepler dışında sneijder transferi olmadı diye yönetimin eleştirilmesi saçmalığın daniskası olur. lakin dediğim türden provakosyonlar yapılacaktır ve yapılıyor, bunlara alet olmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın