resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 433
    öncelikle, hayallerimin oyuncusu. ortada hiçbir şey yokken mobilden girdiğim entry; (bkz: wesley sneijder/#1082796)

    dün başkan açıkladıktan beri gelir, gelmez, niye gelsin, niye gelmesin, adam gibi oynar mı falan diye aklımı kurcalayan milyonlarca soru var. uykularımı kaçırdı resmen. bunları düşünürken gece 04.00'te yatıp sabah 09.00'da kalktım. sonra biraz daha yatıp şimdi kalktım ve bu entryi yazıyorum.

    öncelikle, normal şartlarda buraya gelme sebebi yok. paraysa bizden daha çok veren takımlar olacaktır, şöhretse bizden daha iyi kulüpler bulabilir, ligse zaten kaybediyoruz. neden buraya geliyor bu adam ?

    burda beğenmediğiniz, şu kadar maç oynamış şu kadar asist yapmış dediğiniz adam sneijder amk. isterse en son 10 sene önce oynasın, sneijder adam. hollanda milli takımı'nın beyni, dünya kupası finali ve şampiyonlar ligi şampiyonluğu görmüş, dünyanın en iyi hocalarıyla en iyi kulüplerinde oynamış, 28 yaşındaki bir oyuncudan bahsediyoruz.

    özellikle iki gün önce burda belhanda'yı övüp şimdi sneijder'e kaka diyenler çok komik oluyor. belhanda 22 yaşında henüz bir şey ispatlayamamış bir adamken fenerbahöe'ye olası maliyeti 13m bonservis 3,5m yıllık olacak. sneijder'in kariyeri sikip atar belhanda'yı ve adama 8m bonservis 4m yıllık diyoruz hala bir şey beğenmiyorsunuz.

    dünyanın en iyi 5 ofansif orta saha oyuncusundan biridir. hırslıdır, isteklidir. sırf bu özellikleri bile hagi'yi andırmaktadır. hakemin yüzüne de tükürür rakibine yumruk da atar. frikikten de çakar 40 metreden de asar. bir hagi değildir ama hagi'nin yerini şu an kendisinden daha iyi bir adamla dolduramazsınız.

    kendisine özel ilgim var benim. dünden beri kafayı bozdum transferiyle. buraya yazacaklarımı önceden tasarlamıştım, allah belamı versin ne yazacağımı hatırlamıyorum. çok büyük bir adam, gelme ihtimali normal şartlarda sıfırın altında. ama bilmiyorum amk.

    kafasını sahaya veren, "ben daha ölmedim" demek isteyen, normal bir sneijder hiç kusura bakmayın bu ligin anasını siker. bu sene takıma tam olarak alışır, seneye de şampiyonlar ligi'nin anasını siker. orayı kazandıktan sonra gider dünya kupası'nın anasını siker, gelir dünya kulüpler kupası organizasyonunun anasını siker. 4-5 senede bize seviye atlatıp formasını asar.

    allah utandırmasın. gelirse de allah utandırmasın. ama cidden çok zor ve olursa inanılmaz bir transfer olur. wallpaper'ı değiştirdim, telefon fotoğrafımı değiştirdim. gel allahsız. çağırmazdık acil olmasa :(

    bir de, sağ ayağıyla toplara biraz daha sert vurursa alev çıkartabilir. top ya doksana gidiyor ya seksen dokuza amk.

    gel amk :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın