• 159
    teknoloji ve sosyolojinin kesiştiği alan. devede kulak gibi gözükse de aslında değil. önemli ve büyük bi yer. yasaklayamazsın, kısıtlayamazsın. ben bir 3. dünya ülkesiyim ve buna paralel hareket etmek zorundayım benim bazı sorumluluklarım var dersen erişimi zorlaştırırsın ya da gözdağı verirsin falan filan. ama dünyanın kalan kısmında akmaya devam eder, edecektir de.

    futbolcular ya da diğer sporcular özelinde belli başlı yasaklar getirilmesini destekleyebilirim. o da röportaj yasağı gibi bir durum zaten. bazı spor kulüpleri oyuncularına twitter kullanma yasağı getirebiliyorlar günümüzde. mantıklı hareket. tansiyonu yüksek bir maçtan sonra taraftarlara yahut rakip oyunculara karşı atılacak bi twit o oyuncunun kariyerini bile değiştirebilir. yüzüne söylemiyorsun çünkü, adına söylüyorsun. evdesin ve rahatsın. demem o ki sporcular için yasaklanabilir ama halk için yasaklanması mümkün olmayan bir mecradır bu twitter.

    edit ve ekleme: twitter vb. sosyal medya denilen platformlar sanılanın aksine yazılı ve görsel medyayı olumsuz etkilemedi bana göre. atılan bi twit bilmem kaç punto başlıklı bi haber demek. bültende 2 dakka demek. sporcu paylaşmış, karısı retwitlemiş, kuzeni likelamış falan filan. adamlara da ekmek çıkıyor bu sayede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın