resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 378
    sayesinde sözlüğün şanslı yazarlarından biri olarak görüyorum kendimi. sözlükte çok sık dillendirilen bir muhabbet zaten, sanırım her yazar da bu duyguyu yaşamayı hayal ediyor, eve geldiğimde bu başlığın yanında 221 sayısını görmek bambaşka bir his, çok sevdim, ama resmi açıklama yokmuş tabi, her neyse, kap bildirimi dahi güzel. *

    para konusunda elbette ucuza alamayacağımız bir adam, ve malesef şu an galatasaray'ı kariyerinde bir basamak olarak görmeyecek, acı ama gerçek, gelmesinin sebebi iyi bir teklif yapmamız olur. aslında inter'de bitmiş olan futbol hayatına tekrardan dönüp direk oynayabileceği bir şampiyonlar ligi takımıyız. yani alıcısı illaki çıkar ama inter'de sezon sonuna kadar tatil yapacağı ortada, bizim futbol anlamında cazibemiz ne acaba merak ediyorum. açıkçası geçmişte kap bildiriminden geri dönen, ya da başkanımızın ağzından duymamıza rağmen sonuçlandıralamayan çok oyuncu oldu, ve çokça da eleştirildi bu olay. başkanımızın bu bakımdan biraz daha akıllanmış olacağını umuyorum, yani bu sefer de yoktan yere konuşmamıştır herhalde, işler ciddiyet kazanmış diye düşünüyorum.

    saha içinde ne verir ne vermez, nerede oynar nasıl oynar tartışmaları için erken, ama sanıyorum kimse ihtiyacımız yok da demez. şu seviyede de ben transferini yıldız oyuncu almış olmak için almak olarak yorumlayamam, yani transfer şımarıklığı olmaz kesinlikle, sneijder lan bu, sadece ismine aldanıyor değiliz, cidden bize seviye atlatır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın