resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 355
    (bkz: #1136815)

    ben "gelmesin" dedikçe, ciddiye biniyor iş. "dedikoduydu, lafı geçince kap'a göstermelik olarak bildirildi mecburen." ihtimaline inanmak istiyorum; hazır suyu ustalıkla bulandırmışken, millet'in(direkt kelime anlamıyla, bütün türk milleti'nin) gözü-kulağı sneijder ve sneijder'in bilimum hısım-akrabasının üzerindeyken, sen çaktırmadan asıl işine bakıp halletsen, ne klas olur be başkan. şu youtube videoları haricinde hiç izlemediğim ama iyi olduğu söylenen, teknik heyetin de onayını almış gibi görünen carlinhos ile, son 5 yılda kimseye dilenmediğim kadar dilendiğim ömer toprak şu kargaşadan yararlanılarak sessiz sedasız bir getirilse; o saatten sonra istersen al sneijder'i, fener'e hediye et.

    ciddiyim lan...

    edit: ama yiğidi öldür, hakkını yeme. sakatlığı ve uzun süre maç oynamamış olması bir yana; sadece yeteneğine değil, tarzına da kefilim. alex de souza muamelesi yapılmasın bu yiğidoya; öyle top rakibe geçince takımını 10 kişi bırakıp boş alanda pas beklemez. koç gibi, aslan gibi, taş gibi orta saha oyuncusudur; oynasa, melo-selçuk-sneijder üçlüsü, ligi top diye oynar. illa bu mevkiye biri alınacaksa, bizim göremediğimiz bir eksiklik varsa orta sahamızda ve wesley sneijder'e hallenecek maddi t*şşağın da varsa; bunun sakat olmayanı + maç temposunda olanı + daha ucuzu mathieu valbuena kuzu gibi yatıyor marsilya'da.

    tamam, yine astronomik transfer ama sneijder'e hallenebilen, valbuena'yı da getirir. "böyle adamlar bize anca sakatlanınca gelir; alalım sneijder'i, oturalım aşşağıya..." diye diye katar'dan önceki son durak oldu lan zaten lig! bütün yaz "lan uzatma yönetim; 3.5'sa 3.5, 4.5'sa 4.5! kaç para istiyosa verin melo'ya, kardeşine de kulüp bulun!" yazıldı bu sözlükte; bir allahın kulu'nun da çıkıp "selçuk 2 milyona oynuyor; şimdi çıkıp 'melo kaç alıyorsa, ben de o kadar istiyorum!' dese ne deriz renkdaşlar?" yazmamasını sindirebilmiş değilim hala. sneijder için 4 milyon konuşuluyor ulan!

    "sen çok büyük futbolcusun sneijder; senin sakat ve aylardır topa değmemiş halin bile bize yeter de artar. bizde oynayarak lütuf gösteriyorsun; sana layık değil ama, bu iyiliğini senede 4 milyonla ödemeye gayret ettik kulüp olarak!" demiş olmuyor musun? o getirdiğin adam, bu muameleden sonra "tamam lan, kralım ben burda!" deyip savsaklamaya başlar(ki kaçınılmaz sonu kendi elinle hazırlamış oluyorsun), ondan sonra da antrenmana ve maçlara canla başla asılıp toplamda sneijder'e ödediğin paranın yanına yaklaşamayan selçuk'umun, semih'imin yüzü asılırsa; o zaman boyarım işte ananı laciverte liseli...
App Store'dan indirin Google Play'den alın