• 446
    kadrosunun fenerden kötü olduğunu düşünen çok kişi var. bence ise tam tersi fenerden çok daha iyi bir kadromuz var. hala taşlar tam oturmadığı için, eksik olduğumuz için daha zayıf gözüküyoruz bazı gözlere.

    fenerin kadrosuna baktığımızda guard olarak birsel-pondexter-esmeral ve esra var. bizde ise ışıl-whalen-gülşah-yasemen ve ayşe var. burdan birsel-pondexter ikilisi = ışıl-whalen ikilisi. ışılın savunmada verdiği katkı ve bu seneki rakamları fenerde olsa deli gibi sulanırdık neden bizde değil diye.

    forvet olarak fenerde angel ve kübra var. bizde ise şebnem-bahar-şaziye ve alba torrens var. burda net bir şekilde üstünlüğümüz var.

    gelelim pivotlara. fenerde verameyenka-newlin-matoviç ve yasemin horasan var. bizde ise nevriye-ann wauters-sancho lytlle ve fowles var. burda da açık ara koyuyoruz çocuğu.

    o zaman nedir fenerin bu 7 yıldır sürdürdüğü başarı. bir çok kötü teknik direktör seçimlerimiz. iki hakemlerin her play-off'ta bizi doğraması ve buna göz yumulması.

    yemin ediyorum tarafsız ne bileyim amerikadan falan üç tane hakem getirin, iki takım da tam kadro olsun, biz bunları eleyip şampiyon olmazsak ne isterseniz yaparım. o kadar güveniyorum ben bu takıma. bu senenin o sene olmaması için hiçbir sebep yok. yeter ki play-off'larda hakemler yine doğramasın bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın