resim
Ronaldo de Assís Moreira
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:44
Boy:1.82
Uyruk:Brezilya
  • 727
    istemeyenleri anlıyorum. hala akıllarında o son dönem barcelona ve milan performansları duruyordur. ama size şunu söylemek istiyorum ronaldinho özellikle son sezon artık neredeyse kendini buldu. gol attıktan sonra ağlayan bi adam yahu bu adam mineiro'da.

    gerçekten takip etmemişsiniz ama fizik olarak son derece fit. hala oyun görüşü mükemmel düzeyde. uzun pasları hala harika.

    ikili mücadelelerde çok çekiyorlar adamı ama hiç geride düşmüyor. hep ayakta kalmaya çalışıyor.

    hala bildiğimiz mükemmel çalımlarını atıyor. resmen büyülüyor yine. son derece hırslı.

    sadece şunu söylemek istiyorum. belki geçen sene patates çuvalı gibiydi ama bu sene yine bildiğimiz ronaldinho gibi. en azından o yolun yarısından çoğunu gitti. şu anda patlamaya hazır genç bi yetenek gibi. alınabilecek en iyi döneminde. ben de geçen yıllarda olumsuz düşünüyordum ama bu sene gerçekten süper performans gösterdi takımına göre. şu anda gelse scott piri fatih terim ikilisi ile neye dönüşür tahayyül bile edemiyorum.

    üstelik yanlış bilmiyorsam bonservis problemi falan da yok. flamengo ile kontratı vardı ama parasını ödemediler o da boşa çıktı. sonra da mineiro ile 6 aylık bi antlaşma yapmıştı. yani bu adam şu anda boşta eğer yanılmıyorsam. sadece yıllık ücretine gelecek. yani tüm şartlar uyuyor bize gibi. ama bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın