• 85
    tamam şu an yok ama olmamasında bizim de payımız var. teknik direktör, medya, taraftar...

    bu memleket son 20 yılda 3 tane sol bek çıkardıysa bunlardan biri ümit özat'tır. sağ ayaklı ümit özat. bugün hala hakkı verilmez, hatta dalga geçilir. o zaman da dalga geçiliyordu. daum'u da tiye alıyorduk. ama adam o dönem için hem ülkenin en iyi sol bekini*, hem de ülkenin en iyi sol açığını* yaratmıştı.

    şu an türkiye'de çalışsa gene bir sol bek bulmuştu kendisine. ama biz işin kolayına kaçıyoruz. sağ ayaklı adam sol beke monte etmek aklımıza gelmiyor. geldiğinde de maceraya kalkışmıyoruz. trabzonspor'da son 3 yılda 3 maça çıkmamış ferhat öztorun'a dilenecek kadar küçülüyor kulüpler. türkiye'nin 3 büyük kulübünden biri sol bek için ferhat öztorun'un peşinden koşuyor. işin daha komik tarafı istedikleri kulüp de ferhat'ı bırakmıyor. ferhat lan. ferhat amk.

    kayseri erciyesspor'da bir adam var: emre öztürk. az önce tff'den baktım bu sezon 14 maça çıkmış.. bunların en fazla 2'sini izlemişimdir. bu kardeşimizi de hem beşiktaş, hem trabzonspor istiyor. konuşulan rakamlar da milyon euro'lar..hani çoğu maçını izlemedim ama bu 14 maçın 14'ünü de 4'er asistle bitirip toplamda 56 asist yapsa bile bu paraları etmez bu çocuk. çünkü 14 hafta önce yoktu. belki de 14 hafta önce kpss'yi kazanıp devlete kapağı atsa futbolu bile bırakacaktı. 90 gün önce futbolcu olup olmayacağı bile belli olmayan bir çocuk bugün türkiye'nin iki büyük kulübünü transfer savaşina sokuyor.

    tamam sol bek yok ama bu kadar da değil ya! bu denli acizleşecekseniz almayin zaten sol bek. gökhan süzen nedir amk. bir kere sol bek bile değil adam. sol açık/iç oyuncusu. hani çok kasarsan evet sol bek. ama en fazla uğur boral kadar. nasil bir kontrol kaybi yaşiyorsunuz, sol beksizlik bu kadar başiniza vurdu anlamiyorum ki..

    çok mu zor yani sağ ayaklı bir adamı oraya monte etmek. hayır bir de sağ ayaklı sol bek, sol ayaklı sol beke göre her zaman daha avantajlıdır. ters kademeye daha iyi girer, içe daha zor çalım yer filan.. ama yok. ille de gökhan süzen.

    başka sol bek yokmuş..e o zaman sağ bekten sol bek yarat. ya da öndeki bir adamını imparator gibi 20 metre geriye çek.

    şu sol bek transferinde adı geçen isimlere bakıyorum da*, yemin ediyorum çildirmamak elde değil. resmen bu adamlar transfer gündemini belirliyor ya. ilk yarı bitti, tamam dedik transfer dönemi başlıyor sıkılmayacağız ama başladığından beri gökhan süzen de gökhan süzen.

    oraya ferhat öztorun'u transfer etmeye çalışmak nedir yahu?! sonra daum dahi deyince kızıyorsunuz. cihan haspolatlı'yı alıp sol beke devşir *, ama yönetime transfer olarak ferhat öztorun ismini verme.

    ferhat öztorun çünkü. ferhat yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın