• 18
    imrendiğim listelerin 2012 versiyonu.

    sözlük açıldığından beri buradayım, 5. yılıma girdim yazarlıkta. son zamanlarda büyük esler versem de bol bol yazdım bu 4 yıl boyunca, ki zaten en çok entry girenler listesindeyim.

    güzel şeyler yazdım; bunların arasında sarı kırmızı anılarım da vardı, komiklikler şakalar vs. de vardı ama en beğenilen listesine hiç giremedim arkadaş ya. sdjfgjdfg tamam girmek için özel çabam olmadı*, evet ama valla çok imreniyorum ya, ne bileyim. bu sene o sene demiştim, 2012 listesinde en azından bir entry'mle bulunurum dedim ama yine olmadı. on resmen aslanın ağzında hacı.

    bu ego meselesi değil ha yanlış anlaşılmasın, mesela bu zaman diliminde twitter'da popüler oldum, birçok tweetim binlerce rt fav aldı, takipi sayısı desen aldı yürüdü ama şu listede olmanın da lezzeti bir farklı olurdu beya. her yıl oluşan bu listenin bir sıcaklığı var. çok arşivsel, çok mutluluk dolu, çok esprili, çok bizden, çok galatasaray entryler var. bu yüzden bulunmak istiyordum anladın işte beni daha da şeyetmeye gerek yok ehe. ***
App Store'dan indirin Google Play'den alın