• 17
    sözlük sevinme duvarı'nın 5 entryle selamladığı listedir. bunların 4'ü yeni aslanların dünyaya geleceğinin sözlüğe haber verildiği entry'ler, 1 tanesi ise bu yolda ilerleyen bir kardeşimize ait. * bu vesileyle babalık sevinci yaşayacak yazarlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. inşallah analı babalı, güzel güzel büyütürler yavru aslanları. (bkz: biz bir aileyiz kenetlendikçe büyüyen).

    diğer entry'lerin hepsi de birbirinden keyifli ve bir çoğu büyük emek sarfedilmiş yazılar. yazanların ellerine sağlık diyorum. zaten bu listeye 'yanlışlıkla' girilmez. listedeki entry'ler galatasaray taraftarının genel eğilimini, yaklaşımını yansıtır.

    ayrıca evli olan ve henüz çocuk sahibi olmamış yazar arkadaşlarımız da, sözlük kamuoyunun kendilerinden beklentilerini anlamışlardır artık diye düşünüyorum. millet sizden çocuk bekliyor beyler, hanımlar... hatta bir adım ileri götürüp 'en az 3 çocuk' doğurmanızı istiyorum. bakın sözlük nüfusu gitgide yaşlanıyor, en az 3 çocuk doğurmazsanız sözlük nüfusu 2045 yılında yaşlanacak, almanya gibi olacağız maazallah, entry yazan genç nüfus azalacak, deli saçması entry'lerle dolacak buralar. 2045 yılının en beğenilen entry'leri aşağıdaki başlıklardan seçilecektir büyük ihtimalle.

    (bkz: takma diş kullanan sözlük yazarları)

    (bkz: 2045 yılında hacca kaydolan sözlük yazarları)

    (bkz: sözlük şifresini her gün unutan sözlük yazarları)

    (bkz: nick'ini unutan sözlük yazarları)

    vs. vs... aman diyeyim elinizi çabuk tutun, bekar olanlar evlensin, evli olanlar da bir an önce çocuk doğursun.

    unutmayın : cartel'e kardeş lazım hem de daha çok, ben çıkıyorum m ali şebekemden kork. * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın