resim
Veli Kızılkaya
Takım:Bld Kütahya
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 14
    madem bugün efsanelere saygı kuşağı yapıyorum. veli kızılkaya'ya bir plaket vermeden olmaz. ben hayatımda bu futbolu bu kadar yüreğiyle oynayan başka bir adam görmedim. kütahya'da otururken kapı komşumuzdu. tabi sonra biz taşındık o taşındı. futbola sırasıyla özel idare köy hizmetleri spor (u: bu takımda benimde oynamışlığım vardır. hiç maça çıkmadım ama antrenmanlarda o şanlı formayı terlettiğim için gururluyum :() kütahyaspor, faturavizyon kahramanmaraş spor * , bucaspor, kayseri erciyes spor, boluspor da devam eden veli o çok sevdiği sarı kırmızı parçalıyı terletemese de şimdilerde sarı kırmızı göztepe formasını terletmektedir.

    kütahya'nın ilçesi altıntaş'lıdır. hatta altıntaş'a yeni açılan zafer havalimanına ismi verilmediyse bu belediye başkanı ve başbakanın ayıbıdır. kütahya gecelerinin değişilmez ismi olan veli kah domaniçler petrolün arkasında ki artı playstationun yanında ki kahvede batak atarken kah karavan gözleme de nargile içerken kameralara yakalanır.

    her gittiği takımda yürekli oyunuyla taraftarın gözbebeği olmuştur. ara ara kütahyaspor'un maçlarına gelir sete çıkar taraftara üçlü çektirir. kütahyaspor'a olan vefa borcunu öder. hatta ali sami yen'de türkiye kupası maçına çıkmıştı bucaspor formasıyla. arkadaşlarıma hava atmıştım. bak şu 43 numaralı veli bizim komşumuzdu diye.

    http://www.boluolay.com/...fa=haber&id=7028 .
App Store'dan indirin Google Play'den alın