resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 360
    süper lig'de ilk yarının sona ermesinin ardından kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başlayan sarı kırmızılılar, ilk olarak teknik direktör fatih terim’in iki yıldır istediği alper’in kulübü eskişehirspor ile masaya oturdu.

    kırmızı siyahlılarla bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlayan yöneticiler daha sonra futbolcuyu da ikna etti. her iki taraf da imza atmak için hazırlık yaparken, ortaya sürpriz bir engel çıktı.

    galatasaray başkanı ünal aysal, alper potuk’un menajeri ali egesel’in daha önce felipe melo transferinde kendilerine zorluk çıkardığını gerekçe göstererek, eskişehirsporlu futbolcunun transferini durdurdu.

    aysal rest çekti

    sportstv'nin haberine göre; hatırlanacağı üzere galatasaray, sezon başında felipe melo’yu aylar süren çalışmalar sonrasında kadrosunda tutarken, sürecin uzamasından menajerler sorumlu tutulmuştu.

    iddiaya göre brezilyalı futbolcunun esas menajeri olan jose rodriguez baster, sarı kırmızılı yönetimle istediği koşullarda anlaşma sağlayamayınca, türk menajerler ali egesel ve ogan tarhan’ı devreye soktu.

    egesel ve tarhan’ın çabalarıyla sorunlar büyük ölçüde çözüldü, ancak bu sefer de menajerlerin transferden alacağı pay yıllık 350 bin eurodan 800 bin euroya çıktı.

    galatasaray başkanı ünal aysal, 5 yıl için 4 milyon euro tutan menajer komisyonunu fazla bulunca süreç uzadı ve bunun sonucunda melo transferi sezon başına zor yetiştirildi.

    başkan aysal’ın, kulüp ikinci başkanı ali dürüst’e bu olayı hatırlatarak, “galatasaray’ı zarara sokan menajerlerle kesinlikle iş yapmayacağız” dediği ifade edildi.

    kaynak: http://www.sansursuzhaber.com/...e_254483?guId=254483
App Store'dan indirin Google Play'den alın