• 84
    galatasaray'da şu an transferde öncelik verilmiş olan mevki. işin ilginç tarafı bu mevkiye yabancı oyuncu düşünülmesi. hali hazırda ideal 11'inde 6 yabancı bulunduran bir takım olduğumuzu ve seneye bu kontenjanın 5'e düşeceğini göz önünde bulundurursak; başka bir mevkiye türk oyuncu yerleştirmediğimiz sürece bir anlamı olmayacak oraya carlinhos'u, andre santos'u ya da x'i yerleştirmenin.

    muslera, eboue, dany(ujfalusi), riera, amrabat, melo... diyelim ki riera'nın yerine carlinhos alındı. seneye ne olacak? bu düşünüldü mü? riera yollanacak mı? yollanmayacaksa hep yedek mi oturacak? yerli oyunculardan yerli alternatifi olmayanlar hep oynayacak mı ? (burak, umut, semih...)

    üstüne bir de düşünülen 10 numara transferi gerçekleşecekse takım çok ilginç bir hal alacak. bence yavaştan kaliteli yerlileri takıma doldurmak lazım. yerleri dolacaksa gerekirse eboue, muslera gibi oyuncular dahi satılabilir.

    ujfalusi, elmander gibi oyuncular ikinci devre ilk 11 için iddialı durumda olacaklar. elimizde cris gibi elden çıkarılması gereken bir oyuncu da var. bana göre almaktan bahsediyorsak önce satmak lazım. afrika uluslar kupası dolayısıyla amrabat ve eboue'nin olmaması, 6 yabancı kontenjanı gibi sebepler mevcut oyuncularla sezon sonunun götürülebileceğini gösteriyor elbette ama seneye kontenjan düşecek ve şişkince yabancılı bir kadromuz olacak gibi. umarım olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın