• 233
    fb türkiyedir iyi güzel de o zaman onun yanına taklitçiliği de eklemen gerekmez miydi? xxx türkiyedir kimin sloganıdır xx cumhuriyetine ötekileşme çabalarına inat?

    gelelim fb'nin spor kulübü olmasına. kürek masa tenisi branşlarında fb'nin yetiştirdiği sporcu kim varmış? ukraynadan kürekçi güney kore'den ping pongcuu getirmekmidir fb'nin bu ülke topraklarına hizmeti? yüzmede bu ülkede iki takım var. gs ve fb bu doğru. gs'ın altındalar ama daha önemlisi bakın bakalım fb'li yüzücülerin kaçını fb yetiştirmiş? gene çoğu gs yüzme okulunun mezunları değil mi?

    futbola gelelim. fb alt yapısından yetişmiş fb'de oynayan son hatırladığınız isim kim acaba? genç semih dediğiniz adam bile fb'de yetişmemiş. lig maçlarında 50bintl cezasını verip alt yapıdan oyuncum yok itirafında bulunan kulüptür fb

    basketbol mu dediniz:)) basketbolda ülker öncesi dönemini biliyormusunuz fb'nin? ülker spor kulübü feshetti göya fb ile birleşti. oysa o ilk seneki takıma bile bakıldığında anlaşılacaktır ki aslında fb kulübü feshetti ülker ile birleşti. şu an o şubeyi ülker yönetmekte.

    voleybola girelim başkan adayı olarak parlatma kararı aldığınız mimit ıli ıydınlır'ın hedefi sonrası fahiş paralar harcayarak ülke voleybol piyassında maaşları da yükselterek ve dolayısyla ufak takımların yaşama şansını sıfır ederek alt yapıdan bir tane bile voleybolcu çıkarmadan yaptığınız girişim değilmiydi bu? bugün ligin 4 takımlı hale indirgenmesinin sebebidir fb. çünkü voleybolda piysa yükseldi ufak takımlar tek tek kapandı veya birleşti. sonuç ne oldu? şımarık çocuğun bunu isterim diye başladığı maceradan sıkılması. 2 sene sonra fb voleybolu diye bir şey de olmayacak. çünkü gs'a yenilldiğin an o şubenin fb'de yaşaması mümkün değildir. yaşam felsefeleri gs'ın üzerine kurulmuştur. bu sebeple başkanları şike soruşturmasında ifade verirken bile gs'ın maçlarından (strum graz maçı) örnekler verir. çünkü tüm hedef gs'ı geçmektir. uefa kupası onların kıçlarına giren şemsiyedir. bu yüzden başka şeyleri parlatıp onu unutturmak veya önemsizleştirmek isterler.

    e bu altan ne yazıyor? altan aslında hiç bir şey yazmadığını biliyor. onu oraya getiren adamlara yalakalığını sürdürüyor.altan bu topraklardaki "korkak yalaka" insan profillerinden biridir. aziz yıldırım'a kendi taraftarı yüksek sesle isyan etmeye başlayınca bizzat aziz'in "emri" ile onları susturmaya çalışan satılık kalemlerdendir. bu yüzden yazıya dikkat ederseniz "fb'li olmak fenerbahçe olmak demek değildir" diyip aklınca fb taraftarına, -kulübe karışmayın başkan işini bilir. siz sadece takımı destekleyin- mesajı vermekte.

    ah altan ah nam-ı değer wiki altan:)) bu kadar ucuz olmayacaktın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın